- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Megérkezett az 1S.
-
kano
nagyúr
válasz
superTibcsi #4087 üzenetére
Fürdés után, párás fürdőben kell feltenni és így kevesebb szösz megy alá.
-
kano
nagyúr
válasz
Gépötty #4080 üzenetére
Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Nem tudsz kalkulálni a pontos összeggel, mert:
- amikor vásárolsz zárol egy összeget a bankod, és amikor az eladó ténylegesen benyújtja az igényét az összegre akkor vonja le a számládról az összeget. Mivel ezen két mozzanat között akár több nap is eltelhet, a zárolt összeg és a ténylegesen levont összeg nem ugyan az (csak nagyon ritkán).
- ráadásul a levont összeg nem is a bankod árfolyamától függ, hanem a kártyatársaság+bankod árfolyamán.
Így szinte soha nem fogod tudni megmondani, hogy pontosan mennyibe is fog kerülni neked a vásárlás.
Kivéve, ha dollár alapú kártyával vásárolsz dollárban és eur alapúval euróban. -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3999 üzenetére
Nyugi, nyugi. Szerintem már megbeszéltünk mindent. Mindenki nyugodt és a Hongmija felé fordul. Illetve, ha megérkezik akkor az 1S felé.
-
-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3965 üzenetére
Arany bogaram,
de mivel ad neked számlát a vásárlásról, így pont lesz@rom, hogy honnan vásárol. Onnantól kezdve rá kötelezően érvényesek a magyar jogszabályok (3 napon belüli csere (csak hiba esetén), illetve nyilván Ő intézi a javíttatást a kínaiakkal) .
Arról nem is beszélve, hogy aki vállalkozó az le tudja írni az ottani vásárlást költségként, a kínait pedig nem.
Semmi féle Xiaomi cég nincs itt. Itt van egy lefoglalt domain (ami lehetne: atverlek,hu) ahol egy értékesítés folyik. Arról pedig az eladó korrekt számlát ad és ezzel együtt jótállást vállal. Ha ezt így nem bírod felfogni, akkor mindegy. Hagyjuk... -
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3962 üzenetére
Azt senki nem is mondta, hogy hivatalos viszonteladó, mivel olyan Európában a Xiaominak nincs.
Vele szemben viszont jobban tudod érvényesíteni a jótállási jogaidait ellentétben egy kínai szállítóval (webshop, ali, stb.). Ennyi...
Ennek ellenére én sem ott vásárolok. Ha minimális lenne a különbség akkor már meggondolnám.
Abszolút semmi gond sincs azzal, hogy valaki megvett egy domaint és külföldi termékeket árul itthon.
Kár, hogy nem nekem jutott eszembe először a domain megvásárlása.Pl. ahogy nézem a Xiaomi.hu-t is lefoglalta már valaki (konkrétan tudható, hogy egy magánszemély).
-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3936 üzenetére
Nem a Xiaomi részéről van a gond, hanem az MTK részéről. Egyébként én arra számítok, hogy pont annyival lesz gyorsabb a Hongmi 1S, hogy "vajsima" érzet lesz. Valahogy ez a Hongminál nem volt meg.
Jelenleg van egy Huawei Honor 3C-m. Imádom, nagyon szuper telefon, de ki kell próbálnom az új Hongmit.szoporiz
Éreztem én, hogy jó időben adom el a simát. -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #3927 üzenetére
Én rendeltem mindegyiktől, de egyikkel sem volt gondom. Szerintem mindkettő egy kutya.
Megrendeltem (Spemall) és ismételten megerősítették, hogy azonnal fel tudják adni. Holnap reggel kapok trackingot. Kíváncsi leszek...Milyen jó, hogy nem adtam el a frissen érkezett Hongmi + akkumat.
-
kano
nagyúr
És van nekik raktáron is (legalábbis a kicsi ferdeszemű azt mondta live chat-en). De szerintem ez feljebb fog menni mint a normál Hongmi a megjelenés után.
Viszont ahogy nézem még nem egyértelmű, hogy melyik ROM jó a WCDMA verzióra. Itt van 1s-hez hivatalos rom, de lehetséges, hogy a CDMA és a WCDMA verzióhoz 1 rom lenne?
De szerintem menjünk át ide. -
kano
nagyúr
Köszönöm a hozzászólásokat. Én is arra gondoltam első körben, hogy lassítják a mobilnetét, de elviekben nem.
Voda és Telenor megy neki kiválóan. Majd ideirányítom.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Használ itt valaki T-s mobilnetet? Ugye eladtam a telefonomat és az új tulajnak olyan problémája, hogy van egy T-s mobilnete. A speedtest progivan mérve a T-s mobilnet nem hozza a 3G sebességét (csak az EDGE-et), ha a programban nem Telekomos szolgáltató szervere felé méri.
És nem csak a programban mérve lassú, hanem böngészésre és adatátvitelre is.
Találkozott már valaki ilyennel?
Én valamilyen szolgáltatói turpisságra gyanakszom....
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3618 üzenetére
Nekem is ilyen volt a kütyümhöz. Nem rossz kis tok. Írtam is róla itt.
-
kano
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #3493 üzenetére
Jiayu G2F?
-
kano
nagyúr
válasz
batai15 #3463 üzenetére
Szerintem azért egy S2 a maga idejében volt olyan jó mint a Hongmi, sőt...
nimfas
Nincs hozzá heti frissítés, és lehet rá másik launchert tenni. Van elviekben rá másik rom is, de minek szivatni magad vele.(#3465) batai15
Ha Te saját tapasztalat nélkül alkotsz véleményt valamiről, akkor legyen... Havernak meg javasolj egy szoftver frissítést (S4-en az első szoft volt problémás, utána nem). -
kano
nagyúr
válasz
batai15 #3416 üzenetére
Párhuzamosan volt LG G-m és Hongmim. Nem a Hongmit volt nagyobb élmény használni (értsd gyorsabb volt mint a Hongmi).
(#3417) Dominó85
Q**ára idegesítő amikor netezek a telón teljes sötétben és emlékezetből próbálom meg eltalálni a vissza gombot. Néha elsőre nem sikerül. Nem értem, hogy a kicsi ferdeszeműek miért spóroltak a 3 leden.
Na nem vitatkozom. Aki MTK-ra gerjed, használjon azt. Nekem sem volt vele bajom, szerettem is a Hongmit, lehet, hogy lesz még de azért egy kategóriába nem sorolnám bizonyos snapdragon procikkal. -
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3413 üzenetére
Akkor nagyon rossz a forrásod. Az 1S snapdragonos (már jelenleg is, csak ugye nem WCDMA) és 2 simes.
Valamit valamiért (nagyobb teljesítmény->nagyobb fogyasztás). De ha Te az MTK-ra gerjedsz, akkor legyen...Párhuzamosan használtam a Hongmimat és az LG G-met. Nem csak antutu pontszámban mutatkozik meg a snapdragon előnye...
-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3408 üzenetére
Ki mondta ezt a nagy marhaságot?
Az 1S az snapi 400.
És az MTK-ra sajnos soha sem lesz annyi moddolt cucc mint a snapdragonra. Ha azonos érban nyit mint a Hongmi akkor mindenképpen 1S-t veszek.
(#3409) szoporiz
Azért egy snapdragon CPU-t ne hasonlítgassunk egy MTK-hoz. Egyértelmű mindenkinek, hogy melyik a jobb ... és az nem az MTK. Ráadásul még annak a 4.4-nek meg is kell érkezni. -
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3389 üzenetére
Nézz meg mondjuk egy Optimus G-t. Azért van különbség gyorsaságban a Hongmival összevetve. Az, hogy mennyi prg -t rak rá az ember az szükség dolga is lehet. Elsősorban azért a támogatás miatt váltok és, mert még el lehetett adni korrekt árban. Ha megjelenik a MI3s és a Hongmi 1s akkor a sima Hongmi azért olcsóbb lehet (mint ahogy már az is). Szerettem én a sima Hongmit is.
-
kano
nagyúr
válasz
mclane_ #3387 üzenetére
Félre értetted.
Remélem, hogy hamarosan megjelenik egyáltalán az 1S WCDMA változata és már rendelem is.
De jók az előjelek, ahogy olvasom 22500 pontot nyom antutuban.Az pont az a gyorsaság beli különbség a sima Hongmihoz képest ami már nagyon komfortos lehet. Reméljük...
Ha meglesz, szólok... -
kano
nagyúr
Hátrány:
- túl kicsi méret;
- gyengébb minőségű hátlap;
- gyenge hangminőség (de ezt már javították mióta eladtam);Előny:
- rendszeres frissítés;
- sok tartozék;
- sok fejlesztő (sok rom);
- nagyon jól kézre áll;
- nagy akku vehető hozzá;
- akár 2 rom egyszerre is lehet a telón.Igazából a barátnőmnek vennék egy MI2S-t de nekem túl kicsi a kijelző mérete.
Viszont a 32GB is kapható már 300$-ért. Elgondolkodtató... -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3360 üzenetére
Én is erre gondoltam, bár én soha sem regisztráltam magam ilyenre (és nem is küldött semmilyen SMS-t sehová).
Meg kell próbálni törölni az appot. Vagyula szerint nem része a MIUI rendszernek sem Mi2S-en sem a Mi3-on. -
kano
nagyúr
Vagyula azt válaszolta, hogy nem tudja mi ez az smsreg.apk amit trójainak ismer fel pár vírusellenőrző.
Ez nem véletlenül a Xiaomi accounthoz kellő szutyok (ami sms-t küldözget)?
Szerintem töröljétek a feltelepített rendszerből és kész (azért először csak nevezzétek át és mozgassátok el a system mappából). -
kano
nagyúr
Na srácok a mai nappal elhagylak titeket. Bár azért továbbra is olvasni fogom a topicot, de már telefon nélkül. Ma este elvitték a kicsikét. Hamarosan érkezik remélem az 1S.
-
kano
nagyúr
Az a gond, hogy a MIUI-ban nem lehet ezt megadni...
Pl. a TouchPal Contacts az a tárcsázó ami a legjobban kezeli a 2sim-es telókat. Viszont az a probléma ezzel, hogy sok csirkelábas karakter van benne (de az alap menüje azért angol). Én ezt használom és nagyon jó. -
kano
nagyúr
Nekem ilyenem van (nem biztos, hogy innen rendeltem). De az a helyzet, hogy egy kicsit nyújtani kell a Hongmi hosszához (de nekem már egész jól sikerült).
-
kano
nagyúr
Van füleses topic is.
Szerintem inkább ott beszéljétek meg, mert ott már van is 1-2 emberkének.
Megérkezett a telóhoz rendelt ilyen tokom.
Egy kicsit gumisabb fogásra számítottam, de ezzel nem csúszik a telefon hátulja és tökéletesen illeszkedik. Ami a lényeg volt számomra, hogy belemegy így is a neoprén tokba a teló. -
kano
nagyúr
[link]
Csak az ára lesz a kérdéses... -
kano
nagyúr
válasz
doongoo #3127 üzenetére
Elsőre nem nagyon derült ki.
De ahogy visszaolvasok az Ultimate-ből soha sem lesz V13-on alapuló verzió. Az Ultimate az egy portolt rom (a dev romból gondolom) ami jobb mint a V13 (legalább is szerintem). Csak sajnos a kamera problémás...
Egyébként a 2 sim kezelése is jobb mint a stabilnak. -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3123 üzenetére
Nekem is fent van a Viber és nincs ilyen gondom. A Skype-ot nem használom...
-
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3121 üzenetére
Nem, már el van rontva ezzel a sz@r időjárással.
Fáj a fejem mint állat...
Bocsi... -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3118 üzenetére
Egyébként nekem most is a Névjegyek alatt van a Csoportok. Sehol sincs olyan, hogy (nincs név).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest