Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van mérő, de mondok egy példát amit te sztem nem tudsz kivitelezni, de hátha. Van ez az USB mérő ami áramot meg feszt mér. Ha rádugom a régire bekapcsol, de mivel a cucc alig kér valami áramot a régi bank nem érzékeli és kikapcsol idővel, a xiaomi meg nem. Vagy pl USB led lámpa a maga pár mA-ével, a régi nem érzékeli, a xiaomi igen. Azt, hogy mennyivel tölt meg mérni kell. A régi max 700mA-al tolta, ez meg közel 2A-el. Abba most ne menjünk bele, hogy milyen egyéb feltételek mellett, de a kettőnél azonosat állítottam be mégis mekkora a difi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest