- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Oké, akkor a "jófejség" értelmében válaszolok az előzőre kicsit toleránsabban.
Azért ilyenek a grafikonok, azért van ennyi pontjuk, mert magamból indultam ki. Vagyis, hogy én tudom, nekem mennyit mennek adott játékok, tudom, hogy mit tud a gépem, tehát a teszteknél általában csak a tesztelt termék grafikonértékét nézem meg, eldöntöm magamban, hogy ez milyen azenyémhez és az elvárásaimhoz képest, majd a szöveg elemzése nélkül, esetleg gyors átolvasással továbbmegyek. Én úgy fogom fel a külön odaírt szövegeket, hogy a grafikonon szépen látszik minden, amit tudni érdemes, és a szövegekben alatta amúgy sem szoktak nagy ördöngösségek elhangzani. Például, hogy a 980 jobban teljesít a NemlétezőBench alatt, mint a vele egy szinten lévő 290X, tehát ez a benchmark nVidia párti. Ilyenekkel nem akartam vesződni, 7950-ről úgyis van teszt PH!-n, ez csak az XFX-féle megoldásról szól(na).
-
norbert1998
nagyúr
Oké. Köszönjük. Fújjon tova a szél.
Miért kell fikazni? Ha nem jó, mondd meg, miért. Ne azt mondd, hogy ez egy szar, úgyhogy nyasgem, mert senki nem fog rád figyelni. Mondom neked, van, ami megy 120 fokig is, tuning nélkül. Azután az incidens után még egy évig használtam, hibátlanul. Ráadásul meg fel év garival adtam tovább.
Speed(R):ma utána nézek a dolgoknak, ha haza értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest