- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
(#1) tzsolesz
Xbox port: azok a játékok, amik xbox 360ról lettek átportolva..benne van a tesztben is..olyanok mint a gears of war, nba 2k9, pes 2009, (de talán még ide vehetném a lost planet-et)….jah és a fifa 09 pc-s verziója sem xbox port, mégis felismeri, a race driver grid sem port,mégis felismeri…hát most jön az nfs undercover, sztem azzal sem lesz baja, race 07-el sem hiszem hogy lenne…(#2) Kickass
abszolút megszokható, én is azt hittem, nekem egyből ráált az ujjam…főleg autós játékoknál kényeles…de persze egyén válogatja...(#3) hakos1987
egyáltalán nem játszik közre semmi személyeskedés…nem ismerem őt sem jobban mint téged, rábiztam, hogy döntse el, hogy mehet-e kiemeltnek avagy nem….én nem szóltam bele…ezt rendezd le vele, nem hinnám hogy részlehajlás történt rám nézve..legalábbis nem volt megbeszélve…amugy igazad van, a kormánnyal és a joy-al kapcsolatban..DE! – mi van azokkal, akiknek drága egy minőségibb kormány, nem repülőszimulátoroznak, de játszanak fifát és nba-t, netán nfl-t, nhl-t…én is ezért vettem…7990Ft volt…jó autóshoz, mászkálóshoz, sportjátékhoz…na meg nem is beszélve olyan arcade stuffokról, mint a pure…ahol a kormánynak nem látom sok értelmét..(jah a pure is port..sztem az is x360-as)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest