- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Felix_Jaeger #35 üzenetére
+1.
58k-ért vettem akcióban az X370-es CH VI Extreme-t (az eredeti 100k+ os árat nem adtam volna meg érte), mindent is tud, ami nekem kell.Többek közt front type-C csati, 2db M2 x4 3.0 SSD (az egyik slotot a chipset borda egy része hűti beépített GAP PAD-el) és 8 db SATA eszköz egyidejű használata.
-
dkess
őstag
válasz
Felix_Jaeger #35 üzenetére
Úgy látszik tényleg nem értjük ezt a lapot ...
Ez észérvekkel semmilyen módon nem lehet magyarázni. Amennyiben "logikus" magyarázatot keresnénk, akkor zsákutcába kerülünk ... Ez épp ugyanaz a kategória, mint a Gigabyte X570 AORUS XTREME (320 K HUF körül) - igaz a Gigabyte a szempontból egyedi, hogy teljesen passzív chipset hűtéssel rendelkezik az X570 -esek között.
Azt lenne érdemes még megérteni, hogy ez nem azoknak szól, akik "a 3600X mellé keresek egy jó ár-érték arányú lapot - de legyen nagyon olcsó ám" ... Akinél ez a lap ötlet szintjén is felmerül - az kb. nem is néz semmit 3800X alatt.
Nekem ezek a extrák jó része külön kártyán kapod meg dolog nem tetszik benne. Egy ezek nélküli lap + a kiegészítő kártyák (akár jobbak is) és szintén olcsóbban jövök ki.
Ezek is nehezen magyarázhatóak: amennyiben nem elég a 1 Gbit/s meg a 2.5 Gbit/s LAN, akkor harmadikként adunk még egy 10 Gbit/s kártyát? Ez utóbbit tényleg rakhatták volna valamelyik előbb említett helyére - akkor a megmaradó PCIe valós előny lett volna ...
Avagy amennyiben nem elég a 3*PCIe Gen. 4 nvme meg a 6 db SATA csati SSD -knek, akkor kapunk kártyán bővítési lehetőségnak plussz 2 db PCIe Gen. 4 nvme -t (és ez előre tudható, mert tényleg e miatt veszem ezt a lapot)? Amennyiben ez a szituáció, akkor már ebből a pénzből teleszórom a NAS -t SSD -kkel ... Avagy tényleg irány a HEDT vonal - pl. TR -el ...
Persze nagyon jó és jól átgondolt chipset hűtése van és "bitang lap" minden szempontból, de amennyiben az előbb említett 2 kártyát kiveszem a képből (nomeg azt a kicsi OLED képernyőt ami miatt E-ATX -es méretű lett), akkor megkapom a MEG X570 Ace -t feleannyiért ATX méretben ...
@wolfman
Igen, de BIOS -ból részleteiben és felhasználóbarát módon be lehet ezt állítani. Én kb. azóta nem is foglalkoztam vele - tökéletes ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest