- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Nem! Én azt szeretném, hogy bármelyik szoba lehül, az ottani adó indítsa a kazánt.
Adott egy falikazán. És van 4 szoba és egy nappali. Van két szoba ami a kazántól a legtávolabb vannak, azok 3m×4m és van egy szoba ami a kazánhoz legközelebb ami 5×5-ös. És van egy kis háló ami 2.5×2,5. Van egy nappali,konyha,étkező egyben ami 12m×4m
Na a bajom az, ha most a termosztát a nappaliba van, a szobák nem jól fűtődnek. Ha a legnagyobb szobába rakom, akkor a legtávolabbi 2 kis szoba nem fűt fel úgy ahogy szeretném. ( a nagy szoba 22°, termo kikapcsol a kis szoba 21,6° viszont hamarabb visszahül mint a nagy. Ha a kicsibe rakom a termot, akkor a nagy hül le nagyon...)
Szóval azt szeretném, hogy mind a 4 szobába lenne egy termo, ami a kazánt indítaná ha valamelyik szoba visszább hülne, de nem lenne baj ha közben mindenol fűtene a radiátor!
Remélem érthetően írtam le mit szeretnék -
seger
addikt
Sziasztok! Lehet-e 1 vevőhöz 2db adót csatlakoztatni? Esetleg hármat?
Olavastam van akinek van 2db adója mert a vevő megadta magát! Ki tudná próbálni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest