Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Nem! Én azt szeretném, hogy bármelyik szoba lehül, az ottani adó indítsa a kazánt.
Adott egy falikazán. És van 4 szoba és egy nappali. Van két szoba ami a kazántól a legtávolabb vannak, azok 3m×4m és van egy szoba ami a kazánhoz legközelebb ami 5×5-ös. És van egy kis háló ami 2.5×2,5. Van egy nappali,konyha,étkező egyben ami 12m×4m
Na a bajom az, ha most a termosztát a nappaliba van, a szobák nem jól fűtődnek. Ha a legnagyobb szobába rakom, akkor a legtávolabbi 2 kis szoba nem fűt fel úgy ahogy szeretném. ( a nagy szoba 22°, termo kikapcsol a kis szoba 21,6° viszont hamarabb visszahül mint a nagy. Ha a kicsibe rakom a termot, akkor a nagy hül le nagyon...)
Szóval azt szeretném, hogy mind a 4 szobába lenne egy termo, ami a kazánt indítaná ha valamelyik szoba visszább hülne, de nem lenne baj ha közben mindenol fűtene a radiátor!
Remélem érthetően írtam le mit szeretnék
-
seger
addikt
Sziasztok! Lehet-e 1 vevőhöz 2db adót csatlakoztatni? Esetleg hármat?
Olavastam van akinek van 2db adója mert a vevő megadta magát! Ki tudná próbálni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest