- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
válasz
kretenallat #16 üzenetére
Simán!
hadrian77: ha piszkos, berakod a csap alá és megmosod. Szerintem az, hogy koszolódik egy telefon a mondjuk 2 éves használat alatt és az ehhez kapcsolódó bő vízzel történő takarítási igény azért általánosabb, mint az esőben kocogás. Vagy strandra is elég sokan járnak és azért az is jó tud lenni, hogy nem kell a törülközőn hagyni a drága telefont, simán bedugom az úszógatya zsebébe. Ez a "cseppállóság" szvsz tipikus nesze semmi, fogd meg jól-féle parasztvakítás. De aláírom, biztosan van, akinek pont ez hiányzik.
De a Nokia helyében inkább egy valódi vízmentes, IP58-as tokkal adtam volna ki 'SummerTime' vagy 'UnderWater' néven, hogy ezzel menj nyaralni a tengerpartra, a Balatonhoz, vidd magaddal a vízbe, rakd le a homokba, nem lesz baja, fotózz fürdés közben stb. Ja és mindezt májusban. De hát nem én vagyok a Nokia marketingese...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest