- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Az a poén hogy wp7en megy fél figa rammal de wp8on nem...
-
tcp
tag
"Mint minden normális játék, ez is csak a Lumia termékpaletta felén, kb 3 telefonon fog futni, amikben 1GB RAM van."
a cikket is olvastad? " Az autóversenyzős játék Widonws Phone 7 és 8 rendszereket futtató modellekre is egyaránt feltelepíthető" Melyik WP7-es Lumiában voltt 1GB ram???
-
tcp
tag
"1 magos CortexA8, 512MB RAM-ra van optimalizálva..... Akkor nagyjából ez a grafikai szint egyenlő az ősrégi Optimus Black-em szintjével. Nesze neked Lumia920....."
tudom, sapka sincs rajta... a csak 1GB-os WP8-on futó programoknál megy a sírás, hogy 'mé nem megy 512-esen, a csak 512GB WP8-as appok 'mé nem mennek WP7-en... a Lumia920 tulajok majd örülnek azoknak a játékoknak, amik meg másoknak nem mennek.
-
tzsolesz
nagyúr
Nah ez aztán nagyon jó. Köszönheti a sok 2 magos, jó hardverrel szerelt WP8-as készülék tulajdonos.
Minek a jó hardver, ha ugyan azt kapják mint a WP7-es készülékek?
1 magos CortexA8, 512MB RAM-ra van optimalizálva..... Akkor nagyjából ez a grafikai szint egyenlő az ősrégi Optimus Black-em szintjével. Nesze neked Lumia920.....
-
.LnB
titán
Megvettem, játszottam, megnyertem pár versenyt, fejlesztettem a kocsikt egy kicsit és kiléptem. Mikor ùjra beléptem, kezdhettem mindent elölről.. Fasza, mentés elszállt....
Közben feloldottam két acsit az megmaradt.
Lumia 800-on -
galmat
aktív tag
Mint minden normális játék, ez is csak a Lumia termékpaletta felén, kb 3 telefonon fog futni, amikben 1GB RAM van.
Persze annak fényében vicces a tény, hogy ezek az androidon, és iOS-es telefonokon működő címek portjai nagyrészt még a 800mhz-es, 256MB RAM-os iPhone 3GS-en is futnak. De nem. 2 magos, 512MB-os Lumiákra nem hajlandók megcsinálni. Marketing. -
Touch-ko
őstag
A RR2 mar eleg regen megjelent pl iOS-re (2011 marcius). Nem ertem miert csak most, tobb mint 2 evvel kesobb raadasul csak Nokia-ra...
Kivancsi leszek a RR3 mikor fog kijonni erre a platformra..
Szerintem ez nagyon durva es kicsit ra kellene hasalniuk a fejlesztesekre. Raadasul a kepeken a grafika sem uti meg azt a bizonyos elvart szinvonalat.. -
Dzsosy
senior tag
Én nem találom olyan vészesnek. Cserébe viszont megy wp7-en is. Pár napja még 1 Ft-ot sem adtam volna, hogy mi is megkapjuk, szóval mi wp7-esek örülünk (csak lehetne kicsit olcsóbb).
WP8-ra meg majd jön az RR3, ami már nem jön wp7-re és így kiaknázhatják azokat a hardvereket.
-
Sealka
csendes tag
WP7-en egy butított XNA nevű keretrendszerrel lehet fejleszteni, ahol nem lehet saját shadert se írni és maga a futtatórendszer is lassú, ami olyasmi, mint Androidon a Java.
WP8-on C++ és DirectX-el lehet elérni a telót, szóval, ha akarták volna sokkal komolyabb lett volna a port. -
.LnB
titán
Hoppá erre, kíváncsi vagyok. Le is töltöm ha hazaérek.
-
Dzsosy
senior tag
(#12) no1r
Valaki azt írta, hogy nem megy 512 RAM-mal wp8-on. Valószínű a wp8 több ramot felemészt, mint a wp7, így az alkalmazások kevesebből gazdálkodhatnak. -
no1r
őstag
na és ez vajon futik 512 RAM alatt wp8-on?
(amúgy ha nem gondolkodok hülyén akkor igen mivel wp7-en is elmegy. vagy jól tévedek?) -
Blyan
félisten
Tényleg marhára butított, nem is értem. WP8-as Adreno 225 és 305 nagyságrenddel jobb gyorsító, hogy ne lehetett volna szebben megcsinálni.
Persze, lehet, hogy ezek WP7-es SC-k, mert akkor megértem.
-
GALARDO
addikt
Milyen rusnyák, ezek a screenshotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest