- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD Power #31 üzenetére
Igazából amikor megvettem anno a 3GS em, akkor örültem volna ha lett volna benne, egyszer kétszer amikor ugy igazán kellett volna. De mivel nem volt így is szerettem. Hugomnak a mai napig az van és mostmár neki 4 éves lesz, ő el van vele. Tényleg nem életbevágó, de anyagilag nem olyan extra beépíteni egy "vakut".
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
littlelion21 #28 üzenetére
Hát igen kb itt ki is merül a 710 előnye. Csajom is 710est vett, pedig elpofáztam neki, hogy meg ne merje venni, mert agyonverem, megvette..Agyonvertem... De másra nem is használja, meg nem is tudja nagyon másra használni, csak telefon sms. Játékok alkalmazások, nulla...csak a legalapabb hokik.. Szidja is nagyon, meg bánja is, hogy ezt vette. Vagy androidot, mert előtt az volt neki....Az meg bejött neki...? DAFAQ?? Pedig egy ingyen alma 3GS-t, adtam volna neki... No comment. Amióta megvan neki a lumia azóta, úgy kell kirúgni a kezéből a telefonomat, mert azon játszik állandóan...Mert, hogy milyen jó hogy erre mennyi minden van...
Hát aki akar majd ilyen telefont, az ne a megjelenés napján vegye, meg hanem mondjuk 6 hónappal később, mert így sok...nekem legalábbis... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD Power #24 üzenetére
Persze, hogy fognak, akasztani rajta pénzt, csak irónikusan írtam, hogy nem, de akkor is, durva hogy egy lumia 710 ben is van vaku, ami olcsóbb kategóriás....
hunter84: Szerintem egy led villanónak egy telefonban már alapnak kellene lenni egy ilyen kategóriás telefonban, mert egy led nem kerül sokba...Dehát ez a nokia, hogy csak egy kicsivel bővítenek valamit és kiadják teljesen új mobilként...A samsung is az első szériás galaxy s, abban nem volt vaku, a galaxy s2 ben volt, a galaxy s advance be is raktak, pedig nemsokban tér el az első modelltől...
-
Mr.Grincs
veterán
Vaku nélkül egy ilyen telót???? Tényleg kell ezt eröltetni a Nokiának? Hát ebből sem fognak a rózsadombon villát építeni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest