Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
nincsenek stickerek és értesítések
-
FRENK1988
veterán
angol...
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
DaveHutt
őstag
Nyár végére ígérték a 7.8-as facebook frissítést. Én bízom a Microsoftban.
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #22 üzenetére
Ez nagyon messze van az igértéktől...
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
sz.balazs.95
veterán
http://static.knowyourmobile.in/sites/knowyourmobileindia/files/styles/gallery_wide/public/images/347782.jpg
http://www.knowyourmobile.in/products/6932/windows-phone-78-coming-soon-windows-phone-79-follow-suit
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sanykaraj
csendes tag
Hát én ezért inkább vissza mentem androidra élkepesztően ........volt még a böngészős is jobb nála. Én mindet kipróbáltam egyik se jó.... Alapvető dolgok hiányoznak belöle
Eddig a sötéttől féltem, de már tudom, hogy sötét soha sincs, az csak a fény hiánya. Tehát most már a fény hiányától félek :DD
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #7 üzenetére
Melyiket? És ki a forrásod, mert mindenki tépi a haját már, hogy nincs kommunikáció a MS felől.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Prevent
aktív tag
Hát egy éve mikor letöltöttem WP-re a facebook alkalmazást csodálkozva néztem hogy a böngèszőn keresztül nyitja meg. Egy vicc volt. Ugyanez a helyzet Youtube-nál.
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
fffeco
tag
még ebben sem lehet képet küldeni üzenetbe sem fogadni... fuj
-
hroberto
veterán
Frissítettem, az értesítések pont ugyanúgy nem jönnek mint eddig...
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Sabre
őstag
Akkor lesz végre jó ha nem a böngészőből fogom használni az univerzális klienst...
A toast értesítés meg kezelhetetlen ha nem 20 ismerősöd van továbbra is. Majd ha lesz értesítés centrum vagy mi a szar, akkor abba beledrótozva lehet értelme. -
Ryoo
senior tag
Na igen, 7.5-ön nincs frissítés
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Ádám16
addikt
Van mit javítani rajta, az tuti..
-
sz.balazs.95
veterán
"A program futtatásához egy Windows Phone 7.5 vagy 8 alapú telefonra lesz szükség."
7.5-re a 2.9.1.0 a legfrissebb továbbra is.
Ez a mostani frissítés 8.0-tól érhetó el...[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest