Hirdetés

WP blog: Frissült a Facebook alkalmazás

Úgy tűnik, a Facebook mobil részlege beindult, az androidos bétateszt-kezdeményezés után alig pár nappal a Windows Phone platformra elérhető kliens is frissítésre került. Az új variáns tegnap jelent meg az alkalmazásboltban, az alábbiakban arról lesz szó, milyen újdonságokat hozott az 5.0.2-es frissítés.

Az apró hibajavítások mellett számos újdonság is érkezett az alkalmazásba. Némileg módosult a felhasználói felület, ezáltal a navigáció is megváltozott. A szoftver immár a nagyfelbontású képeket is kezeli, kihasználva a HD kijelzővel szerelt Windows Phone mobilok adottságait. Az állapotfrissítéseket immár meg is lehet osztani, illetve most már a Timeline, azaz Idővonal is elérhető.

A program futtatásához egy Windows Phone 7.5 vagy 8 alapú telefonra lesz szükség. A letöltés természetesen ingyenes, beszerezni az alkalmazásbolton keresztül, ezen a linken lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Facebook Home - képekre építve

    A közösségi oldal androidos kezelőfelülete szépen animál, de csak akkor látványos, ha ismerőseink képei is azok. Mellé pedig kevésbé használható.

  • Windows Phone 8 rendszerbemutató

    Kipróbáltuk a Microsoft mobil operációs rendszerének legújabb változatát: a WP8 okosabb és szebb lett.