- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
Én az általad leírtakat nem tapasztaltam, sőt, szerintem még gyorsabb is lett egy kicsit a teló, a zenehallgatásnál meg nekem nem tűnik halkabbnak, mint eddig....
Fkris fogalmam sincs mkt telepített, csak a 3. frissítés után kiírta, hogy van még vmi Nokia for Windows Phone update aztán felrakta...
-
Csigger
őstag
Amúgy nekem a WP7.8 feltétele után jött még egy Nokia update is, amit elkezdett felrakni, de hibával leállt, nem indult el a teló, majd lehúztam megvártam míg visszajön a kép, hogy csatlakoztassam a telefont a gépre és ne húzzam le a kábelt, majd pár perc múlva elindult fent a fehér csík és mégiscsak végigment. Azóta használom a 7.8at, az új Startscreen bejövős, de ezen kívül ugye nem sok extra van...
Bocs a dupláért srácok!
-
Csigger
őstag
válasz
Bandipapa315 #169 üzenetére
Én ezt a netmegszakítós dolgot játszottam el vele potosan 3szor, mivel ugye 3 részletben jön a frissítés! Ajánlom, érdemes próbálkozni ezzel, mert egyébként a Zune nem nagyon akaródzik majd feldobni a frissítést!
-
Csigger
őstag
Láss csodát ezzel az internet megszakítós módszerrel mégis talált frissítést a Zune!
-
Csigger
őstag
Nekem is T-mobileos Lumia 800asom van, de rohadjon meg a Zune azt mondja, hogy nem szükséges frissíteni a telefonomat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest