- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
Én az általad leírtakat nem tapasztaltam, sőt, szerintem még gyorsabb is lett egy kicsit a teló, a zenehallgatásnál meg nekem nem tűnik halkabbnak, mint eddig....
Fkris fogalmam sincs mkt telepített, csak a 3. frissítés után kiírta, hogy van még vmi Nokia for Windows Phone update aztán felrakta...
-
Csigger
őstag
Amúgy nekem a WP7.8 feltétele után jött még egy Nokia update is, amit elkezdett felrakni, de hibával leállt, nem indult el a teló, majd lehúztam megvártam míg visszajön a kép, hogy csatlakoztassam a telefont a gépre és ne húzzam le a kábelt, majd pár perc múlva elindult fent a fehér csík és mégiscsak végigment. Azóta használom a 7.8at, az új Startscreen bejövős, de ezen kívül ugye nem sok extra van...
Bocs a dupláért srácok!
-
Csigger
őstag
válasz
Bandipapa315 #169 üzenetére
Én ezt a netmegszakítós dolgot játszottam el vele potosan 3szor, mivel ugye 3 részletben jön a frissítés! Ajánlom, érdemes próbálkozni ezzel, mert egyébként a Zune nem nagyon akaródzik majd feldobni a frissítést!
-
Csigger
őstag
Láss csodát ezzel az internet megszakítós módszerrel mégis talált frissítést a Zune!
-
Csigger
őstag
Nekem is T-mobileos Lumia 800asom van, de rohadjon meg a Zune azt mondja, hogy nem szükséges frissíteni a telefonomat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Goddess of Victory: Nikke
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest