- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrika128
csendes tag
válasz
Pálin(t)ka #244 üzenetére
Nekem pedig 1 hónapot ment 7.8-al és múlt7en kif*ngott a Lumi800-am,pedig mióta megvan semmi baja nem volt soha. Lefagyott, kikapcsolt és azután már be se tudtam kapcsolni egyáltalán. Töltőre is feltettem ,de nem reagált, úgyhogy szervíz lett a vége...szoftverhibás elvileg.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
Pálin(t)ka #244 üzenetére
Esetleg próbálkozhatsz a gyári beállítások visszaállításával, hátha segít rajta.
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
Pálin(t)ka #243 üzenetére
Mindenkinek figyelmébe ajánlom! : nokia lumia 800-ra felraktam a 7.8-at kb 4 napja. Azóta folyamatosan akadozik, szaggat és hihetetlen módon lelassult a telefon. Sokszor írás is nehézséget okoz, amikor írok. De a képernyő is nagyon sokszor olyan mibt ha eltört volna annyira összevisszaságot mutat. A kérdésem annyi lenne, hogy lehet-e csinálni valamit, hogy jobb legyen? Mert elötte 4 hónapig volt meg a telefon7.5-el és azalatt minden azonnal történt, gyors volt, nem szaggatott és sose volt darabos a kijelző.
-
Ryoo
senior tag
Tud vki ajánlani egy jól működő facebook messengert kezelő üzenetküldő programot? WP 7.8-ra?
-
Lei559
tag
Én Így csináltam. A notin lőttem le a netet. (Wifit) Bár nekem talán annyival könnyebb dolgom volt h van erre kijelölt manuális kapcsolóm. Ha esetleg Neked nincsen akkor az FN+f**valamennyivel is pillanatok alatt lelőheted a netet. Próbálkozni kell. Ha elkapod a megfelelő időpontot utána már sima ügy.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #238 üzenetére
Nekem T-s L800am van. De a netmegszakítással felmegy rá minden. A gyors javító frissítés dícséretes. De egyébként nagy szégyen amit a MS csinál. Pedig ha versenyben akarnak maradni akkor össze kéne szedniük magukat.
-
Nekem (érdekes módon) az előzőekkel ellentétben a független Optimus 7-emre ez a legújabb frissítés mindenféle nethuzigálás nélkül felment, sőt, a telefonom jelzett, hogy van rissítés.
(Mondjuk eléggé meglepődtem.)Ezzel szemben a haverom Lumia 800-a (nem tudom függő-e - mármint a telefon
) még mindíg nem kapta meg a 7.8-at.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #236 üzenetére
Na látod ezt nem is tudtam. Köszi. Bár gondolom ez is csak net megszakítással megy majd fel.
-
Lei559
tag
válasz
W h o z Z y #234 üzenetére
Szia!
Elméletileg h minden frissítés végigment akkor 7.10.8858.136
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok
L900 Operációs rendszer verziószám mennyi? a legfrissebb... -
Ryoo
senior tag
Sziasztok! A napokban próbálta vki frissíteni a telefonját? Se a net megszakításos módszer nem megy, se a hivatalos. HTC 7 Surround
-
Rendszer szinten amik vannak különbségek, azok nagyrészt olyanok, amiket a felhasználó nem nagyon vesz eszre.
Ami lényeges különbség, hogy egyre kevesebb alkalmazás van 7.x-re, és egyre több van csak WP8-ra.
Illetve az USB-mass storage mód és hogy nem kell Zune is a WP8 mellett szolnak.
Ha ezek neked nem okoznak gondot, akkor nyugodtan vehetsz magadnak Lumia 900-at. -
M.A.Z.
aktív tag
Ezek szerint vehetek nyugodtan Lumia 800/900-at? Nem annyira rossz a WP8-hoz képest a 7.8?
Érdemes-e 820-at venni a 900-as árán? -
Pacsek
csendes tag
Arról nincs semmi hír, hogy a magyar szolgáltatóknál, pl. T-Mobile mikor jön már végre hivatalosan a 7.8-as frissítés?
-
Lei559
tag
Egyébként magáról a 7.8ról.
Tegnap este óta nyüstölöm megálllás nélkül. És tökéletes.
Sok helyen olvastam még a vásárlás előtt h akik direktbe telepítik a frissítést azok random menükben , alkalmazásokban elég jelentős lassulást éreznek. (mindenki máshol)
Én egyenlőre nem találkoztam ilyen jelenséggel. Bár persze ez a ver. csak egy kis optikai tuningal jár de attól függetlenül hatalmas előrelépést jelenthet. Főleg annak aki sok alkalmazást használ a hétköznapokban.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #225 üzenetére
Persze , ez így logikus. Nekem aktív maradt a wifi. (bár akkor még gyári ver. volt fent talán ezért)
Én csak leírtam h sikerült meglepően hamar mecsinálnom.Remélem segítettem valamit.
Ugye mivel semmi szabályszerűség nincsen ebben a frissítésben. Mert ez a "jókor húzd ki" dolog elég lutri.
-
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #223 üzenetére
Nálam bekapcsolva maradt. Attól függetlenül h a repülő mód aktiválva lett. Bár hozzáteszem én teljesen gyári állapotról frissítgettem fel a Lumiát. lehet a 7.8 előtti frissítéssel rendelkező telóknál ez a megszokott mechanizmus.
-
-
Lei559
tag
Sziasztok!
Én ma vettem egy T-s Lumia 800at.
A Zune nem lát semmi frissítést. Így gondoltam h akkor megpróbálkozok ezzel a megszakításos módszerrel.
Sehogy sem sikerült. Majd utána egy csapásra felment minden.
A következőket tettem:
-Bekapcsoltam a Repülő módot.
-a (telefon) menüben kikapcsoltam a frissítés értesítését , meg még valamit (2 dolog volt ott)
-kikapcsoltam a Telefon Wifijét!!A megszakítást úgy csináltam h lemértem a pontos idejét annak h közölje velem a szokásos üzenetet ami annyi kb h: nem szükséges frissíteni a telefont bla bla..
Szóval megvolt az időtartam éppen előtte szakítottam meg a netet. (0.5 mpvel) És perfektül ment egyből zsinorban 3*
Remélem segítettem valamicskét. Egyébként tökéletesen fut a 7.8 semmi lassulás. Akinek help kell esetleg az írjon nyugodtan privit.
ui:Ismerősöm ugyan így felrakta egyből pedig kb jan 31. óta szenved. (nála a wifi maradt bekapcsolva)
-
-Shadow-
aktív tag
Van valami időpont, ameddig meg kéne, hogy jöjjön mindenkinek a frissítés? Lassan egy hónap telt el, de a Zune szerint még mindig nem kell frissíteni a telefont. Független Lumia 710.
-
zombinyul
addikt
válasz
BubuRoland #219 üzenetére
Még 2 vagy 3 frissítés.
-
BubuRoland
tag
netmegszakításos módszerrel befrissítettem a telefont, de csak a 7.10.8779.8 frissítés jött! hogy kell wp 7.8-at?
----
egy kérdést csak egy helyen tegyél fel![ Módosította: mukibuci ]
-
btudos
nagyúr
-
Noomercy
csendes tag
engem még az érdekelne hogy tudok rétenni telepítő fájlokat amit a telefonon megnyitok és felrakja ugye legyen az játék vagy akármilyen alkalmazás?
lumia 800 7.8
-
BubuRoland
tag
válasz
sz.balazs.95 #212 üzenetére
köszi!
-
válasz
BubuRoland #210 üzenetére
-
BubuRoland
tag
az érdekelne még, hogy Zune-al hogyan kell frissíteni a telót, ha nem ajánlja fel autómatikusan? 7.8-ra való frissítésre gondolok!
-
BubuRoland
tag
egy kis segítséget kérnék! ha frissítem a telómat akkor a rajta lévő cuccok (képek,telefonszámok,jegyzetek,smsek) megmaradnak? jelenleg 7.5 van rajta!
-
imatt
csendes tag
Hello!
Ma reggel a telefonom (T-s Lumia 800) kiírta hogy elérhető a frissítés. Egész nap ezt írta a frissítés menüpont alatt. Amint rádugom most este a gépre, a zune szerint nem szükséges frissíteni a telefonszoftvert s már a telo is azt írja hogy nincs frissítés. Ez miért van? Ötlet? :/ -
zombinyul
addikt
válasz
Teclis1993 #207 üzenetére
Csak egy keveset olvass vissza.
-
Teclis1993
tag
Halli
Nekem egy Telenoros 610-esem van és nem írja a Zune hogy tudnám firsitteni pedig ismerősömnek már ki jöt és fent is van mi lehet a gond vagy a Telenornál még nem elérhető ?
-
zombinyul
addikt
-
Borosz
őstag
Az összes mindenem kivan ezzel a hülye MS frissítéssel.
Ezzel a leválasztom a netet technikával képtelen vagyok frissíteni. Mindig kiírja, hogy most nem lehetséges a frissítés, mert nincs net. Mi a titok???
-
lezuvius
őstag
Akinek hiányzik a mass storage annak itt van EZ, engedélyezi a mass storage funkciót
Optimus 7-en tesztelve
-
tolvad
csendes tag
Nekem L800-ra az első frissítés elsőre sikerült net húzogatással már jan 31-én. A többi nem akar azóta se.
Eddig napi 20-30-szor próbáltam, de meguntam. Most már csak napi 1 szer megnézem, aztán majd szól ha akar valamit.
Bnőm L710-esére elsőre ment mind 3, és természetesen őt nem is érdekelte, azt se értette mit csinálok vele, és még csak nem is tetszik neki -
Pálin(t)ka
tag
válasz
sz.balazs.95 #199 üzenetére
Persze, lumia 800-am van
-
válasz
Pálin(t)ka #198 üzenetére
Ha Lumiád van, előbb-utóbb biztos kapsz normálisan frissítést...
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
sz.balazs.95 #196 üzenetére
És ha várok rá, hogy magától szóljon az kb mikor lesz? Még februárba, vagy lehet márciusig eltolódik..?
-
.LnB
titán
Nekem az update óta nagyon! gyorsan merül a telefon. Lumia 800.
-
válasz
Pálin(t)ka #195 üzenetére
Akkor túl sokat vártál a net kihúzása előtt.
Az is lehet, hogy a wifit elfelejtetted kikapcsolni
Azt kell elérni, hogy a frissítéseket meg tudja keresni a zune, de mielőt megnézné a neten, hogy jogosult vagy-e rá, közvetlen azelőtt kell kihúzni a kábelt. -
Pálin(t)ka
tag
válasz
sz.balazs.95 #192 üzenetére
Mindig azt, hogy a telefont nem szükséges frissíteni.
-
-Shadow-
aktív tag
Szüljön sünt a Microsoft, lehetőleg farfekvésest.
Az első frissítés felment trükközve, első kísérletre. Azóta húzogatom az UTP kábelt, mint egy hülye, napjában többször, random jelleggel, de nem megy. -
válasz
Pálin(t)ka #191 üzenetére
Mit írt ki neked a zún?
-
Pálin(t)ka
tag
Hát nekem sehogy se ment. Húzogattam a netkábelt mint valami hülyegyerek
-
BiP
nagyúr
válasz
Pálin(t)ka #189 üzenetére
Más rendszereknél sem lehet visszatenni a régebbi állapotot, WP-nél sem.
Mi nem tetszik rajta? Hogy nem aszimmetrikus? Megszokható. -
Noomercy
csendes tag
tegnap ráraktam(végre)
túl sok újítás nincs benne de a méretezhető csempék+ egy két új szín nagyon bejövős
a Bluetooth-t holnap letesztelem,mert a 7.5 alatt kb. használhatatlan volt,remélem kijavították
-
lezuvius
őstag
Hello olyan kérdésem lenne,hogy 7.8 alatt müködik-e a mass storage?
-
Воланд
titán
válasz
bakosszabolc #184 üzenetére
nem.
-
bakosszabolc
tag
Helo
Kerdesem lenne...nem lehet az orat kitenni ugy nagyban mint a HTC k nel? -
Fkris
őstag
Jólvan, köszönöm!
Amúgy fura, lassabb lett a rendszer így pár nap hazsnálat után.SMS, mail-ek, játékok, zene app mind-mind lassabban nyílik meg(értsd rányomok a csempáre, 1mp, és utána megy az animációval megynyílás), és a viber sis lassabbna tölt, nem marad bent multitaskban.
Remélem orvosolják egy update-el, mert ez így morci..... -
Csigger
őstag
Én az általad leírtakat nem tapasztaltam, sőt, szerintem még gyorsabb is lett egy kicsit a teló, a zenehallgatásnál meg nekem nem tűnik halkabbnak, mint eddig....
Fkris fogalmam sincs mkt telepített, csak a 3. frissítés után kiírta, hogy van még vmi Nokia for Windows Phone update aztán felrakta...
-
Bisco
csendes tag
Először örültem, hogy kijött a frissítés, de most, hogy használom pár napja már Nem.. Érezhetően lassabban reagál a telefon, volt, hogy 3x kellett megnyomnom a windows gombot mire kilépett a főmenube, zenehallgatásnál sokkal hallkabban szól, eddig max 20ig hangositottam, most van hogy a max is kevés. Valaki tapasztalta ugyanezeket vagy a hiba az Én készülékemben van? (lumia 800)
-
-
Noomercy
csendes tag
megcsináltam a netmegszakítós dolgot,de csak az első frissítést tudtam felrakni,a következő kb 10 próbálkozásnál vagy azt írta hogy nem szükséges frissíteni vagy hogy nem lehet a net miatt...
ötletek?
-
BiP
nagyúr
Ezt valaki linkelte már, "van, aki be meri vállani?
" kommenttel
Ránézésre nem túl bizalomgerjesztő a tool.Én decemberben Nokia Care Suite-tal frissítettem, mert hamar felkerültek a szerverekre, és azzal (ill. Navifirmmel is) elérhetőek voltak. Igaz, az a módszer újrahúzta a telefont, nem maradtak meg a beállítások/telepítések.
-
Csigger
őstag
Amúgy nekem a WP7.8 feltétele után jött még egy Nokia update is, amit elkezdett felrakni, de hibával leállt, nem indult el a teló, majd lehúztam megvártam míg visszajön a kép, hogy csatlakoztassam a telefont a gépre és ne húzzam le a kábelt, majd pár perc múlva elindult fent a fehér csík és mégiscsak végigment. Azóta használom a 7.8at, az új Startscreen bejövős, de ezen kívül ugye nem sok extra van...
Bocs a dupláért srácok!
-
Csigger
őstag
válasz
Bandipapa315 #169 üzenetére
Én ezt a netmegszakítós dolgot játszottam el vele potosan 3szor, mivel ugye 3 részletben jön a frissítés! Ajánlom, érdemes próbálkozni ezzel, mert egyébként a Zune nem nagyon akaródzik majd feldobni a frissítést!
-
d.szabo
csendes tag
Wifi-vel szenvedtem nem jött netmegszakítással, szal ha ez a gondod keress egy UTP kábelt!
Azzal egyből jó, és a 6másodperc tényleg stimmel
Remélem van olyan akinek ezzel segítettem. Telenor 710.
-
Csigger
őstag
Láss csodát ezzel az internet megszakítós módszerrel mégis talált frissítést a Zune!
-
Csigger
őstag
Nekem is T-mobileos Lumia 800asom van, de rohadjon meg a Zune azt mondja, hogy nem szükséges frissíteni a telefonomat...
-
Bisco
csendes tag
Keresőmotor beállítása opció nincs Nekem. Többen azt írják, hogy nekik van, Mi lehet az oka?
-
Pirosász
aktív tag
Jó ez a 7.8,bár azért valószínű lecserélem egy 620-ra a 710-esemet.Egy kis szürkénél láttam 65-ért.Ha T-Mobile kidobja egy gusztusos 59.990-ért......Rácsapok mint sólyom a patkányra.
-
törölt tag
Hangszínszabályzó ? .......csak azért se.......?
-
Noomercy
csendes tag
sziasztok,nekem t mobilos L800am van és nem is jelzi hogy lenne-e frissítés mert elvileg nemszükséges frissíteni,de még csak a 7.5 van rajta...>.< ötlet?
-
HopeckoR
aktív tag
Csak nekem lett fura a Zene lejátszó? Eddig ha levolt zárva a kijelző akkor, és feloldottam akkor ott virított a 3 gomb, most pedig mindig lejön a hangerőszabájzós rész.
Továbbá a Keresőmotor beállítás az istenért sem akar előjönni.
L800 Telenor -
lorinser
senior tag
Sziasztok,
netmegszakítással nekem is sikerült a 7.8 frissítés. Nekem a kábeles módszerrel jött össze, a wifi kikapcsolással az istennek sem talált frissítést. Szóval akinek a wifi lecsatlakozással nem megy, próbálja meg kábellal.
Meglepetés is ért! Lement a szokásos 3 frissítés és jött egy 4. is: Frissítés a Windows Phone rendszerhez - Nokia. Ez a 3. után jött automatikusan, nem is kellett a netet megszakítani. Részleteket nem írt a Zune, nem tudom ez mi lehet. De látom más is találkozott ezzel. A verziószám nálam ez lett: 7.10.8858.136
-
W h o z Z y
tag
sziszatok
Én azt vettem észre, hogy nem merül annyira az aksi. Általában így hétköznap ugyanannyit használom a telefon, de a frissítés után több volt még az aksiban mint előtte.A többi része nagyon nem érint max. a bt fájlküldés. l900 -
Zsolt74
senior tag
Nekem 4x telepített nem 3x.
Amikor már fenn volt a 7.8 akkor még azt írta hogy frissítéseket keres,és talált még 1 frissítést.
Ezt még közel 20 percig telepítette. -
Sikerült!
Mot telepítem.
Amúgy nekem kb. 6 másodpercet kellett várni a net kihúzása előtt. -
Vajon ha be viszem a telót egy hivatalos mákaszervízbe, akkor frissítenek nekem 7.8-ra?
-
komistvan
tag
Valami olyasmi lehet ez a nethuzgálós módszer hogy elkezdem frissiteni a zune észleli hogy van frissités és ekkor kell kihúzni a netet mielött észrevenné hogy hoppá neked még nem lehet. Tehát akkor kell kihúzni a netet mikor már csekkolta a frissitést de mielött még rájönne hogy neked azt még nem adja. Ehhez kell némi érzék. Akinek nem sikerül az vagy túl korán vagy túl későn húzza ki.
-
apoc111
csendes tag
Nem, be lett ígérve...
http://www.wpcentral.com/nokia-reveals-windows-phone-78-features -
apoc111
csendes tag
netszaggatós módszerrel felment mind a 3, telenoros Nokia Lumia 710 Black. Cool kezdőképernyő, de:
- Cinemagraph
- Lenses
- Ringtone Maker
miért nem elérhető a piactéren/telefonon, mikor a BT megosztás igen??? Vagy ez az ára a türelmetlenségnek? -
ABE
őstag
Sokszori próbálkozásra kidobta az első frissítést a netmegszakítós módszerrel, de a második és harmadik nem akart lejönni. Megoldás: nulláztam a telefont, így reset után az első Zune kapcsolatnál azonnal fel is ajánlotta a frissítéseket. Akinek sehogy nem akar megjelenni a 7.8-as update, ezzel megpróbálkozhat végső esetben.
Szerk: még mindig Omnia W-ről van szó, de más készülék is hasonló frissítési gondokkal szenvednek, ha jól tudom. -
komistvan
tag
Sikerült tegnap frissíteni netmegszakítással L610. Szerintem mindha az egész lassabb lenne lassabban indulnak el a dolgok kezőképernyőn
Amúgy BT megosztás nem működik kereső motort nem tudom piszkálni.
-
Fkris
őstag
en abban remenykedem, h ha nemis kapjak meg a fejlesztok a sajat lockscreen API jat, a notification ikonokat a kepernyo aljan azert jolenne megkapni
-
Amithral
csendes tag
HTC Trophyval is megy a wifi trükk bár vagy 15ször biztos ki-be kapcsolgattam. Az új screenen kívül érdemi változást még nem találtam :/
-
Zsolt74
senior tag
Itt a reggel de a frissítésnek nyoma sincs, hiába próbáltam a net megszakításos módszert.
-
Zsolt74
senior tag
Telenoros Lumia 900-ra jött már valakinek a frissítés?
-
-
-
-Shadow-
aktív tag
Első frissítés felment (független Lumia 710), azóta csak szopóág.
-
ESP23
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #106 üzenetére
Több helyen is azt olvastam hogy működik a dolog Optimus 7-el is.
-
Optimus 7-tel működik ez a nethúzogatós megoldás?
Érdemes próbálkoznom? -
Fkris
őstag
Nekem Telenoros Lumia710-re felment, igaz netmegszakítós módszerrel, és van keresőmotor beállítás is.
Arról van hír, hogy a záróképernyő alján lehet-e majd saját értesítéseket beállítani, mint WP8 nál?
Vagy ez kétmagos() kiváltság?
-
Bisco
csendes tag
És végre nem kapcsol ki a wifi, erre vártam
-
ESP23
senior tag
válasz
BArchitecht #97 üzenetére
Leteszteltem 610-en is, és 710-en is.
-
Kereszhaver
tag
Nem sikerült,nem jelezte.Átraktam hálózati töltőre,csipog(töltés),aztán mégegyet.Azt írja,hogy van elérhető frissítés.Megörülök,átdugom gépre.Rámegyek a frissítésekre:nem található frissítés.És már a mobil sem jelzi.
-
andro_et
tag
válasz
arnold2580 #99 üzenetére
ha szerencséd van akkor egy huzigálással felteszi mind a 3at. Nekem mindegyiknél külön kellett szórakozzak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest