Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Ki hasznal yahoo-t??? Akinek meg mar van lumiaja annak mar van min chatelni...
-
Gusztáv
addikt
Ez így nem tűnik annyira nagy durranásnak. Nálam a Skype és a facebook chat is tökéletesen (késés nélkül) működik, a fenének kell még egy chat app.
-
feddel
senior tag
Letöltöttem a család mindkét telefonjára. A kontaktot hiába vettem fel (egymást) nem mutatja. Ha írok, a másik nem kapja meg. Ezen kívül jó :-)
-
berVi
senior tag
Legyen egy beépített, integrált csevegőapp, ahol lehet skype, fb, sms, email üzit küldeni, az ilyen egyéni akciókat meg felejtsük már el. Yahoo, az meg mi? Most őszintén, mi a picsának? ZÉRÓ ismerősöm van, aki használja. Skype, FB, Viber, WhatsApp, ezek mennek meg a bárányfelhők.
-
Ádám16
addikt
WP7 oprendszer megjelenésétől sokkal több HTC típusú készülék volt, a Nokia a Mango után kapcsolódott be a buliba. Azért nem olyan kevés Trophy, Mozart, HD7, ... van a piacon szerintem.
WP8 esetén pedig igen, a Nokia arat, de a 8X tulajok is -ahogy észreveszem-, egyre többen vannak, mert majd féláron lehet hozzájutni, mint pl. egy 920-hoz.
De igazából a Lumia only esetén nem csak arra gondoltam, hogy csak Nokiások tudják használni, hanem arra is, hogy WP only. És ez nagyon leszűkíti a kört. Őszintén, a ti ismerőseitek közül hánynak van Lumiája[vagy WP-ja]? Nekem konkrétan háromnak. Ha fel lehetne telepíteni Droidra, és a Lumia tulajoknál itt meg lenne oldva a push, egy szavam sem lenne. -
AMD Power
titán
Erre kíváncsi vagyok ,hogy függ működni.
-
Jones528
tag
Ha azt írja,hogy az én régiómban nem elérhető?Akkor.... ?
-
duo
addikt
-
dikan
tag
És ez is fél órás késéssel kapja meg az értesítéseket, mint a többi WP-s alkalmazás?
-
HuMarc
veterán
WP8 = Nokia. Az átlagfelhasználók 90%-a ismeri és szereti a Nokiát, míg a HTC-ről jóval kevesebbnek van egyáltalán tudomása. Azok körében pedig, akik jártasabbak a témában, azért népszerűbb a Nokia, mert olyan exkluzív szolgáltatásai vannak, amit a HTC, vagy a Samsung nem tud nyújtani.
A Samsung ATIV S-t egyébként sem forgalmazzák szolgáltatónál, a HTC viszonylag ismeretlen, és reklámja sincsen, míg a Nokia ismert és reklámja is van.
-
Ádám16
addikt
Lumia only? Hát... nem hiszem, hogy nagy felhasználótábora lesz így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest