Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
üzenetére
Láthatod én jelenleg is symbiant használok,teljes megelégedéssel,ha egyszer meghal és váltanom kell én is Wp-re fogok váltani azon belül is nokiára,főleg ha addigra valóban letesznek egy pureview telót ami még fm transzmittert is kap! Tabon használom a droidot,telón is próbáltam de köszi telefonon nem kérem! Wp valóban nem annyira testreszabható viszont cserébe stabilan müködik és azt teszi és akkor amikor akarom! Nagyon nem csipem az i cuccokat a hype miatt,de elismerem a teljesitményét és elöbb váltanék iphonera symbiröl mint droidra,de mivel van wp ami nekem tetszik plusz még nokia is igy erre váltok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest