- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Tudom-tudom, csak nem volt kedvem kiírni a sallangot
A lényeg, hogy nem tehetem meg csak úgy zenehallgatás közben, hogy zutty beállítom hogy mostantól így csengjek, mert annyira tetszik. Bár engem ez is hidegen hagy, mert pont egy gyári WP csengőhangban találtam meg életem legjobbját
Remélem a 8-ban is bennehagyják legalább azt az egyet
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
burgatshow #14 üzenetére
Tisztában vagyok vele, miért nincs WP8 a régi telókra, sőt, meg is értem. Olvass figyelmesebben: nem azt mondtam, hogy a WP8-at rakják át, mert annak egy az egyben valóban vannak hardveres korlátai. Én azt mondtam, hogy a WP8 funkcióit pakolják át! Nagyon nem mindegy. Többek között egy IE10-nek pl. nincs hardveres korlátja, de nagyon sok minden másnak sem, amiket sokan ismételgetnek, pl. BT file transfer (bár szerintem is fölösleges), zenék használata csengőhangként, csengetés+rezgés, USB mass storage (na ez viszont bitang jó lenne a hülye a Zune helyett), stbstb.
-
Tomy Yayo
senior tag
Támogatom!
Mellesleg milyen kellemesen tálalják, hogy a kommentelők végzik helyettük a piackutatási munkát
És még mi érezzük jól magunkat, hogy megkérdeznek
A másik meg az, hogy francért kérdezik meg egyáltalán? Egyrészt ennyi erővel portolhatnák a régi telókra a WP8 teljes funkcionalitását, és akkor nincs kec-mec, meg van oldva a dolog, minden kérés teljesítve. Másrészt így csak újra fellángol majd a dolog, ha valamiért sokan nyavalyognak, aztán mégse kerül bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest