Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
westcoastog #20 üzenetére
azok az autok mar az usaban voltak totalkarosak. ez biztos. a priusok nagyja is ilyen
-
kolosanyi
veterán
válasz
Meg azt a valamit a motorháztetőről leszedném azonnal, nem tetszenek az ilyen hűtők. Szóval igen, egész jó.
(#22) Cyberpunk
Hát igen, egy ekkora motor azért fogyaszt rendesen. Igaz, ilyen autót általában nem az vesz, akinek ez gondot okoz (itthon legalábbis, a tengerentúlon meg még mindig olcsóbb a benzin).(#23) Speedricsi
Sajnos nem tudom, de szerintem nagyon elkapta a fonalat.Egyébként nekem nincs bajom a szögletesebb formákkal se, ha az összkép olyan, sőt... még kölcsönöz is egy erőteljes, férfias megjelenést.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Igen nekem is kéne, de győzném tankolni + az egyéb járulékos költségek.
2-300k-s fizetésből no problem lenne mondjuk. Vagy egy sikeres vállalkozása a hátam mögött. Esetleg ha politikus lennék, vagy közeli hozzátartozó.
-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #15 üzenetére
Ugye, hogy nem szép így? No mindegy, remélem nem teszik meg ezt sok Mustanggal... Az biztos, hogy az enyém majd nem így fog kinézni (merthogy Mustangom lesz, az tuti).
(#16) hackeeeee
Lehet, de szerintem akkor is baromi szép. Ráadásul ez a fényezés még ki is emeli a vonalakat.(#19) westcoastog
A végén átmegy a topik valami autókedvelő fórumba... Azért ez se mindennapos egy tech portálon.
Egyébként az a vicc, hogy a Mustang nem is egy olyan "elérhetetlen álom" kategória. Nem tudom, hogy mennyiért lehetne most beszerezni egy új modellt, de olyan 10 egynéhány millióból kijön az egész (persze, ez baromi sok itthon, de én most a többi felső/középkategóriás kocsihoz viszonyítok, nem a magyar bérekhez). Ennyi pénzből nem állnék be az itthoni tipikus fekete/ezüst Audi/BMW/Mercedes táborba, kb minden második ember ilyet vesz, aki megteheti, hogy ennyit költ egy autóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest