- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
scope2007 #118 üzenetére
Jatek maga nem rossz, bár vannak benne érdekes dolgok, de a grafikán néha csak nézek hogy milyen kritikan aluli. Nem vagyok annyira tul igényes, de 45 giganal legalabb egy közepes szintet megütne. Egyelöre ez a megatexturazas elég kudarc. Nem latom be miert jo 45 gigabol silány, helyenként gagyi grafikat kihozni amikor egy 15 gigas jatek mint pl a crysis 3 porba alázza grafikaban, pedig lassan 2 éves játék..vagy ott a sok éves Battlefield 3...kár is példákat hozni , akár minden 3-4 éves szebb jatek is veri ezt...
-
scope2007
addikt
tökéletesen fut a játék 60fpssel
vsync on
i7, 8gb, 760gtx minden maxonnálam 10/10es a játék..+ hang/zene
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kriszpontaz #116 üzenetére
regebbi drivert neztel? 6950 jatszhatatlan volt a felmasodpercet laggolo texturakkal, 7850 ok, bar a CFtol megorul (ez mondjuk ismert "feature"). driverre nagyon erzekeny. esetleg forumon nezz korbe, hogy melyik driver lehet oke.
-
kriszpontaz
veterán
-
djculture
félisten
-
Chapel
addikt
Minden pipa. Akkor ezek szerint egyik első game lesz számomra, ahol nem a 7950 fog húzni, hanem az i7?
Előtte i5 volt számottevő változást nem is tapasztaltam sebesség téren...most már értem miért.
Köszi abu és a többiek akik kúltúráltan lefordították a lényeget(#111) djculture: Ez saját tapasztalat? Egyedül Skyrimen gondolkodtam hogy újrarakom ssd-re. Sok a graf mod hogy a megfelelő élményt kapjam
,még 7950-nek kell a húzás hogy meglegyen a 40-60 fps fixen.
Másik még Crysis 3 volt, ott is hátha alapon...megvettem, origin fel, install és nem indul, már mindent próbáltam, éljen az eredeti játék.
Így ott nem tudtam meg hogy mennyit dobott volna.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem tudni, hogy van-e JPEG-DXT3 konvertálás APU-ra. A Kaveri HSA-val agyonver benne mindent. De normál konvertálás mellett is a nyolcmagos FX-nek több erőforrása lesz erre, hiszen 5-6 mag csak ezen dolgozhat, míg egy Haswell i7-en ez két magot jelent. Mivel a futtatási idő jelentős részét csak ez a folyamat teszi ki, így az számít, hogy erre hány processzormag jut a többi feladat mellett. Több kihasználható processzormag gyorsabb konvertálást jelent.
-
SRII
őstag
nézzétek el tudatlanságomat, az újabb játékok számomra ismeretlenek, de egyre több hely kell ezen játékoknak de a játékmenet egyre rövidebb a grafika ugyan az mint pár éve, akkor miért is ekkorák ezek a játékok?
régen egy, az időnek megfelelő grafikával felruházott játék vagy 50 pályából állt, és két hétig gyűrte az ember, s 600 mb elég volt ehhez, most meg
már egy sima 120gb ssd meggondolandó vétel ha ez így folytatódik. -
proci985
MODERÁTOR
az engine elegge erzekeny a magok szamara.
jatekok alatt az AMD altalaban lassabb, viszont ahol a parhuzamositas mukodik, ott altalaban eleg jol teljesitenek.
AMDnel jellemzoen ott szokott baj lenni, ahol a single thread performance fontos, jellemzoen ha valamelyik thread limitalo par jatek eseten.
-
SRII
őstag
Ez mindig is érdekelt ,hogy is valósul meg!
Intel Core i7 CPU vagy hasonló teljesítményű AMD, Hol van hasonló teljesítményű amd?
Ha i7 kell valahova egyből párosítják egy amd-vel, mikor nincs a piacon i7 nél erősebb asztali proci más gyártótól, akkor hogyan elég az amd fx -je? ha az i7 sokkal erősebb! (ha elég az fx mert egy lapon van elmítva i7 -el játékigényben akkor minek drága i7-et venni!) vagy csak odaírják ne ,hogy megsértődjön az amd stáb? -
joysefke
veterán
Áhh... a legújabb náciölős játék, örökzöld téma. Arról van esetleg hír, hogy skinezhető-e a játék? Mondjuk, ha éppen hős amerikait akarok lőni..
-
Sinesol
veterán
válasz
BlackPriest #91 üzenetére
+1
Nagy töbség meg se érti amit olvasnak, nem hogy kicsit is átgondoljákLeirom akkor hogy megértsék:
1. Ez egy cpu igényes játék, ami lehetséges hogy sok szálra skálázódik ezért van irva i7 ajánlott, de igazaból valósan annyit jelent hogy ajánlott minimum 4 mag. Abu is irta, hogy a megatexturazas 3 magot befog.
Mellékesen nem hogy örülnétek hogy valami kihasználja a sok szálat...edig mindig azon ment a sírás hogy minek 4-8magos cpu mer nem hazsnalja ki semmi...no comment komolyan.2.A vga igényt ha megnézitek , azok kb. belépő dx11-es vga-k, ebből eredeztethető hogy nem az a lényeg hogy milyen erős, hanem az hogy legalább dx11-es legyen...alig némi szövegértés kell csak...
Az meg hogy valaki azt irja hogy nem szép a játék és minek van ekkora gépigénye? Komolyan nevetséges..hol látttok ti nagy gépigényt?
Mindössze az kell hogy legyen minimum 4 szál és egy Dx11 es vga, mind2 feltétel sok-sok éve adott......
Na persze aki pszeudoalalfabéta az nem is érti meg hiaba van leírva világosan a gépigény.No Offense csak néha nekem fáj már az értetlenség...
-
FLATRONW
őstag
Azóta utánaolvastam és hasonlókat írtak róla, mint amit te. Azonban bizonyos esetekben, ha nem is sokat de tudott némi előnyt is felmutatni. Például akkor amikor lassú CPU mellett egy erősebb GPU volt. Ebben az esetben CPU limitbe ütközött a játék, és nagyon is jól jött, hogy a GPU tehermentesíti azt.
-
Gempas 70
aktív tag
Az érdekes mert direkt felmentem a milyen asztali gépet vegyek topikra és ezt sakkozták ki nekem.. (többen) figyelembe véve a későbbi bővítést. 300.000 volt kb a gép. ok ez lehet sok vagy kevés. Egy biztos, egy két játék miatt kell érte adni fél millát????? hogy valamelyik csupor fejlesztő gárda 1 év múlva beszóljon, hogy ez is kevés? Mikor a buzi játékukat meg konzolokra is optimalizáják ami 160.000 ft ?? Úgy érzem nem nálam van képzavar de majd a hozzáértők megmondják..
-
ripla
addikt
i5 3570k-3.4 ghz, 4.3 ghz-ig meghúzva
8g ram
sapphire 6950szerintem menni fog, beetetésnek gondolom az i7-et.
-
BlackPriest
őstag
Miert jo mindenhol ez az intel amd fikazodas? Uzenem az intelbuziknak, hogy a 4770k arabol egy komplett amd gepet rakok ossze. Uzenem az amd buziknak, hogy a mostani izom procim 6 evig eleg lesz.
A gepigenyhez meg annyit, hogy a szovegertes meg a logika kihalt mar ezen az oldalon is...
-
marquuard
veterán
i7 és 6850?
Ez nem elírás? Miért kell ehhez i7? Magas felbontáson meg amúgy is a VGA dolgozik többet. -
ViharVadász
őstag
A hírben látható gépigény remélem az ajánlott, mert akkor bajban leszek a futtatást illetően
-
FragMaster
addikt
Most ez a drága játék gondolatmenet honnét jött? Optikailemezcsillagrendszernél 8990.- bónuszokkal, occupied editiont meg 9990.- ért láttam.
Komolyan mondom így megjelenés előtt már sokan nem tudnak mit kitalálni a játék fikázására. -
Slade92
aktív tag
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Már létezik optikai internet..
-
Gergosz2
veterán
emlékszem még az MW2 kezdte el ,hogy 50$ helyett 60$-t kérnek érte mondván drága a fejlesztés meg minden. Ez idehaza mondanom sem kell úgy jelent meg hogy 8-9k-ról megugrott a játék ára 11-12-kra, és azóta is ott tanyázik . Pedig mindegyik részből többet vesznek mint az elődből
Emlékszem még az új konzolok megjelenése előtt is sokan cikkeztek arról, hogy a mostani árakat is kicsit feljebb kéne vinni , legalábbis az új konzolok esetén, mert ugye új meg egy valag pénzbe került , hogy kifejlesszék meg stb. . Szerintem nem ez a járható út, mert manapság is ott kell hagynia az embernek ~10k-t a játékért és ~10kt a prémium, seasonpass meg hasonló cuccokért. És még ezen akartak emelni.
-
Vistaboy
veterán
Nekem most hirtelen pont a Rage ugrott be, emlékszem, mennyire döbbentem, hogy mi foglal el 21,2 GB-ot. Két és fél év eltelt, most már a 40-50 GB váltja ki ezt a hatást, a 20-30-on meg sem lepődünk. Szerintem egy olyan 2-3 év múlva megérjük a 100 GB-os játékokat, ha minden így folytatódik. Kérdés, hogy mikor fognak átállni Blu-ray lemezes terjesztésre PC esetében is, mert azért interneten leszedni 100 gigát - kivéve jó minőségű optikai kábeles net - eltart majd pár napig. Bár igaz, előtöltéssel megoldható lesz a dolog, utána megvesszük az aktiválókódot az üres DVD-tokban 10K-ért.
Ha már itt tartunk, lassan, de biztosan emelkednek a játékárak is. Emlékszem, régebben még 11-12K-ért CE-t kaphattál, a normál volt 8-9K. Most meg már a normál kiadások kerülnek 12-13K körüli összegbe, a CE 20K környékén tanyázik (A Mass Effect 3 CE 17K volt megjelenéskor, eddig ez volt a legdrágább játékom).
A Dragon Age: Inquisition normál kiadás 14K lesz. Jó, becsült ár, de akkor is. Szerencsére engem nem érdekel egyik multis FPS sem, így eddig nem kellett megvennem a túlárazott CoD és MoH szériát, de lassan már az RPG játékokért is elkérnek ennyit, ami nem jó irány, ahhoz képest, hogy a fele tartalmát utólag kell megvenni DLC formájában.
-
Ryder62
őstag
Úgy tűnik PC-n 50GB lett a menő.
Szerintetek mikor éri el egy játék helyigénye a bűvös 100 gigát pc-n?
Ugye kb 2 évvel ezelőtt még a 30-ra is azt mondtuk "te jó ég".
Szóval sztem 2017 körül már 100+ gigás helyigényű játékok lesznek persze mind mind 8-10 órásak. Lassan tényleg a telepítés tovább tart majd mint egy gém.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
infectedmann #71 üzenetére
Nem tartom valószínűnek.
-
Chiller
őstag
válasz
Dilikutya #65 üzenetére
"2. Vehetsz lemezes változatot is, és akkor nem kell a Steam-ről letöltened. "
Téves! Illetve az első pár napban valószínűleg megfelelő a lemezes változat is (már kivéve persze ha nem "jó" szokás szerint csak letöltőkódot adnak a DVD-tokban), de később a patchek után kizárt dolog.
Pár hónapos tapasztalat Skyrim játékkal:
Lemezről installálás, szépen telepíti kb 20-30 percen át a lemezről, majd végez. Ikonra bökve felröfög a steam, hogy akkor most köszi, és installálná a progit. Rendben, ok. Ééés tadááám... elölről kezdi, NULLÁRÓL. Sajnos nem képes összefésülni az 1.0-ás változatot, és a steamen található frissített változatot, tehát az egész megy a levesbe és az egészet leszedi újból a netről! -
infectedmann
őstag
50GB? Akkor remélem a játékidő lesz vagy 50 óra.
-
Calibra72
aktív tag
Ehhez I7 ? Minek ????????????
-
huskydog17
addikt
Na igen, a VG247 is egy olyan oldal, ahol az egyik kéz nem tudja mit csinál a másik. Ők maguk is megírták a megjelenés módosítást. Szomorú, hogy egy bő hónap alatt nem fogták fel mit írtak március végén.
Szerintem mindig érdemes leellenőrizni a megjelenési dátumokat hivatalos, megbízható forrásból, csak amiatt, mert rengeteg külföldi oldal sokszor hülyesége(ke)t. Amúgy köszi a korrigálást!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Coccolino_O #66 üzenetére
Őszintén megmondva én sem, valószínűleg ez sem az a program lesz, ami kimaxolja az új konzolokat.
Persze, szépnek ígérkezik, csak ezeket a béna német akcentusokat felejtenék már el.
-
Coccolino_O
őstag
"A Bethesda elmondása alapján a PC kiadás gépigényét nem osztották fel minimális és ajánlott listára, helyette egy olyan követelményt állítottak össze, amelyen a Wolfenstein: The New Order című játék valóban következő-generációs élményt tud nyújtani 60 FPS sebesség mellett."
Most vagy én vagyok hülye, vagy ők, de baromira nem látok kimagasló grafikát sehol sem. Ahhoz képest a gépigény enyhén túlzó.
-
Dilikutya
félisten
1. Ha simán csak quad core CPU-t írtak volna a gépigényhez, akkor most mindenki nyugodtan aludna. Valószínűleg egy Core2Quad is tökéletes lesz.
2. Vehetsz lemezes változatot is, és akkor nem kell a Steam-ről letöltened. Ha alkalmas a géped a játék futtatására, tán csak nem 80Gb-os HDD van a gépedben. Jó, torrentről biztos sok lesz, és ott vissza is kell osztani valameddig, úgy meg már közel 100Gb-ot is elfoglalhat. Az már valóban túlzás egy játéknak.
3. Geforce 460 és Radeon 6850? 3 generációval ezelőtti felső-középkategóriás videókártyák.
4. Fel lehet lélegezni, a 4Gb single channelben megmaradhat, nem kell bele még egy modul, de biztos nem is futná rá, hisz az 50Gb feltelepítése is gondot okoz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az ID motorja eléggé speciális. Reálisan minimum három mag kell a JPEG-DXT3 konvertáláshoz. Legalábbis a pop-up minimalizálása céljából, biztos menni fog kevesebb magon is, csak ronda lesz. De igazából ez a folyamat félelmetesen jól párhuzamosítható, így a sokmagos procik kiélhetik magukat. Talán csináltak az IGP-khez is implementációt, és akkor igazából a procimagok tehermentesíthetők.
-
MaxxDamage
félisten
Már nagyon várom, és rég előrendelve !
/remélem érdemes lesz a vásárlásra ez a Game.../L
-
mickemoto
őstag
i7-hez hasonló teljesítményű amd,
miért van olyan?
na jó, esetleg egy korábbi generációs.
Bár a tizenakárhanyadik generációs i7-nél már nem lesz mindegy .
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ScrapUnit #57 üzenetére
Nem kell elnézést kérni, csak azért mondtam, hogy árnyaljam a képet, nem kell alá feltétlen Haswell vagy Ivy i7. Szerintem i3-mal is el fog menni, legalábbis a környezetemben lévő i3-ak (egy 2100 és egy 3220) eddig mindenre elegek voltak. Ha full HD kell az ember kényes szemének, akkor fizesse meg az árát, de ez a világ minden szegmensében így műkdöik.
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
Mutassanak már egy méltó AMD ellenfelet egy i7 4770K melé, amelyik nem igényel felhőkarcoló hűtést és Paksot...
Nemjól van ez eltalálva. i7+6850
Most akkor le kell cseréljem a 3570+7870GHz ed. párosomat?
-
GegeWarrior
senior tag
Na az jó szar, hogy két gránát kell, hogy meghalljon az ellenfél
-
gordonfreemN
addikt
Úgy érzem nem hagyok ki semmi különöset, a csomagtartós jelenet kicsit tré, meg hogy lecsúszik a kötélen és talpon marad a nagy lendületből haha. Kár érte...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na most lesz a VGA upgrade, meglássuk mi sül majd ki belőle
Proci elvileg kevés lesz hozzá, de láttunk már ilyen gépigényeket ugye.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #25 üzenetére
Az, hogy hardveresen tud megatextúrázni azt jelenti, hogy hardveresen képes textúraszűrést használni. Effektíve aktiválható lesz a 16xAF. Ettől még ugyanúgy át kell kódolni a JPEG állományt DXT3-ba az ID tech 5 motor működését tekintve.
-
parampa
aktív tag
válasz
BomiBoogie #48 üzenetére
Így van első körben én is egy GXT650 Ti + Pentium -al esek neki igaz csak valamivel 720p fölött 1280x1024-ben.
Az ilyen több 10 gigás játékokat nem SSD-re kell telepíteni, HDD-n meg bőven elfér.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
50 giga hely? Te jó ég! Most, hogy már mindenki bevásárolt 120-as SSD-ből.
Jó, gyerekek, azért nem kell túlparázni, hogy egy i5 nem lesz elég, nyilván elég lesz, sőt, most mondom, egy i3-on is fog futni.
-
alevan
őstag
válasz
Hellwhatever #40 üzenetére
+1
-
Bandi995
aktív tag
Már a minimumnak is X6-os AMD-t adnak meg? :S Jól éreztem én, hogy meg kell vennem az új lapom meg az i7-et
Na nem mintha egy hülye engine meg egy játék alapján döntöttem volna így, ez már nagyon régóta érett a fejemben.
-
törölt tag
Nem nagyon bizonyított ez a technológia már a RAGE-nél sem, sőt kifejezetten csak problémákat okozott miközben a textúrák is úgy néztek ki mint a mosott sz*r.
A többi effekt is (fények, árnyékok) elég szegényesen volt megoldva.
Arról nem is beszélve, hogy más játékok negyedannyit foglalnak és sokkal jobban néznek ki, i7 nélkül is... -
FLATRONW
őstag
Ez a megatexturázás a jelenlegi formájában egy nagy rakás sz@t sem ér.
Példának mindig a Far Cry 2-őt tudom felhozni, foglalt max 3 gigát és fényévekkel különbül néz ki, mint ez a förmedvény. -
XXArcAngelXX
tag
Nekem i5 3570-em van. Akkor nem lesz hozzá elég vagy mi?
-
Gempas 70
aktív tag
Én most már nem vágom... Segítsetek Plíííz!
Ez az én szerény kis konfigom.. Akkor meg se vegyem a játékot??
Gigabyte b85m-d3h
i5-4670
KINGSTON Memória HYPERX DDR3 8GB 1600MHz CL9 DIMM (Kit of 2) XMP
MSI Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA GTX 770 TWIN FROZR IV 2GB DDR5 OCMert ha nem fut akkor elmehetnek a sunyiba... Mégis mit hisznek ezek?? Az emberek sz@rják a pénzt??
-
Hellwhatever
aktív tag
Ahogy én látom a számtech fórumokat manapság:
Ha vas kell alá akkor az a baj, mert a termék egy optimalizálatlan sz*r, nehogy már cserélni kelljen azt az 5 éves (már több éve cserére szoruló) gépet, mert bizony azon mennie kéne.
A programozó hülye/lusta/idióta/[insert any preferred anyázás here].Ha nem kell alá a legmodernebb vas és elkocog azon az 5 éves gépen akkor az a baj, mert miért nem használja ki a legmodernebb hardvereket, a PC tudna többet, szar ps3, hülye xbox360 miattuk van minden.
Meg persze a hülye/lusta... programozó miatt aki miatt ne vegyen senki új hardvert, mert úgyse fogja kihasználni semmi. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#53638144 #35 üzenetére
Miért ? Példa okán a Titanfall sem foglalna annyi helyet, ha telepítéskor rákérdezne az installer hogy melyik nyelvet kívánod telepíteni...
("A Titanfall PC-n 35 GB-nyi hanganyagot csomagol még ki a telepítés után, mivel ez a csomag az összes nyelvi fájlt tartalmazza")
-
dunc
nagyúr
Igen? I7? Anyád!
"Intel Core i7 CPU vagy hasonló teljesítményű AMD" Milyen AMD ?
-
ripla
addikt
"Intel Core i7"
ha nekem i5-öm van, akkor... ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kriszpontaz #25 üzenetére
Rageben nem volt megoldva. 7850el viszont legalabb mar valamennyire ment a jatek jatszhatoan, 6950el meg szornyu volt.
ja mindezt SSDvel es 16gb rammal megtamogatva.
-
Vistaboy
veterán
válasz
huskydog17 #9 üzenetére
Kijavítom.
-
Raysen623
addikt
Érdekes a különbözet a PS3 és XBOX360 valamint nextgen közt: min17-47Gb telepítve! A 47Gb igen nagynak mondható egy single játéknál! Mi ez a nagy méret? Grafikai plussz dolgok vagy csak hang? Ekkora mérettel már csak tartalmas lesz a játék...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a motor sosem volt VGA-gyilkos. Elsődlegesen az fekteti meg, hogy a megatextúrát a processzornak át kell konvertálnia egy VGA számára emészthető formátumba. Ez folyamatos nagyjából 3 magot igénylő meló.
Ezután az adatmásolás a probléma, hogy a kész mozaik ott legyen a VRAM-ban. APU-k előnyben. -
janos1988
addikt
Egy majdnem 4 éves vga elegendő lesz neki
-
huskydog17
addikt
Hova kell 50 GB ennek a játéknak?
Itt is tömörítetlen audio lesz talán?Ez a helyigény nagyon durva, ahogy a CPU igényt is túlzásnak tartom. Úgy tűnik maradt a megatextúrázás.
-
nebulo
tag
Legközelebb írjanak csak annyit, hogy high end pc, azon biztos minden elfut.
-
gtasystem
őstag
mi az hogy csak 64 bites windows?
meg hogy linuxra ki se jön..
mi ez má?.. -
Lei559
tag
Amúgy ez így valóban elég lutri rendszerigény leírás...
i7 és i7 között hatalmas különbség lehet. (főleg ugye , h már 4 generáció van belőle)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12 üzenetére
Ez az i7 tesztek szerint nagyjából a Haswell i3-ak szintjén van. Nem is értem, miért így adják meg, mert a recommendednél meg egy Haswell i5-öt írtak be.
-
Chiller
őstag
válasz
Snip3r_HUN #12 üzenetére
Természetesen a legnagyobb, és a legdrágább!
Fizetett hirdetésünket látták...
Csodálkoznék, ha nem lenne elég neki egy szimpla Q6600, ami azért lassan egy évtizedes.
Továbbmegyek, már azon is csodálkoznék, ha rendesen skálázódna 4 magra... -
wolfman
veterán
nem osztották fel minimális és ajánlott listára, helyette egy olyan követelményt állítottak össze, amelyen a Wolfenstein: The New Order című játék valóban következő-generációs élményt tud nyújtani 60 FPS sebesség mellett
Tehát akkor ez az ajánlott gépigény és nem adtak meg minimumot mert ez alatt úgy sem indul el.
-
keIdor
titán
válasz
mentoloshypo #8 üzenetére
Ezért is írtam 7-8, maximum 9 játékot. Mert ha több csak 30GB-os játékod van, akkor ráférhet 9 is.
-
huskydog17
addikt
"A Wolfenstein: The New Order című játék megjelenése Észak-Amerikában május 20-án, míg Európában május 23-án lesz, PC, PS3, PS4, XBOX360 és XBOX One platformokon."
Ezt kéretik javítani, ugyanis ez így nem igaz. Mindenhol, azaz globálisan 20-án fog megjelenni a játék!
Európának nincs külön megjelenési dátuma, de ezt is már március óta tudjuk, szóval nem értem honnan jött a május 23. -
keIdor
titán
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
7-8, akár 9 teljes játék kényelmesen ráfér.
Egyszerre maximum kettővel játszom, én nem látom kevésnek. -
villamos
őstag
Valakinek el kell majd adni a több terabyte -os meghajtókat, meg a 120Mbit -es internet előfizetést...
-
nebulo
tag
Kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi generáció végére majd 4 Bluray-es játékok jönnek és 200 giga hely kell majd?
-
F_Zolee
nagyúr
Érdekes, hogy i7 mellé "harmatos" vga kell.
-
mentoloshypo
senior tag
4 lemezes X360-as verzió? Az kemény.
Next-gen konzolokon úgy látom 40-50 GB alatt most már nem fogjuk megúszni a telepítést, de ez persze várható volt. Annyi biztos, hogy az alap 500 GB nagyon kevés lesz hosszútávon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest