- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam még mindig a Return to Caste Wolfenstein számít a sorozat etalon darabjának. Persze mikor kicsi voltam, akkor az eredeti Wolf 3D is lenyűgözött, de őszintén szólva meg sem tudom mondani, hogy az RtCW-t hányszor játszottam végig anno. Kiváló hangulata volt. A szintén kiváló multiról nem is beszélve.
A legutóbbi részt megvettem Xbox360-ra, de a hangulata egyáltalán nem jött be... ha nem lennének itt-ott náci jelképek benne, akkor bármilyen horror játék is lehetett volna. Hangulatában köze sem volt a Return to Castle Wolfensteinhez. Ha pedig az előző rész alaposan eltávolodott, akkor ez még jobban...
-
Steve1207
veterán
Még mindig jobb, így húzni, mint szimplán ok nélkül halasztani. Ettől függetlenül köze lehet ahogy mondtátok a többi nagy névhez is, viszont bízok a fejlesztőkben. Rég játszottam olyan sokáig valamivel manapság, mint az előző résszel (igen, bénázgattam sorra
)
-
danikollar
őstag
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
Remélem nem!
-
UnSkilleD
senior tag
16 óra? na erre kíváncsi leszek
-
Ygg
senior tag
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
A játékot várom, kíváncsi vagyok.
-
Silentfrog
veterán
válasz
danikollar #3 üzenetére
Vigyázz mit mondasz a játékra ,nehogy így járj!
-
wolfman
veterán
"nem csak egy újabb lövöldözős játékot szeretnének készíteni, hanem annál jóval többet."
Ej, be sokat hallottam már ezeket a süket ígéreteket. Majd biztos valami más, kevésbé marketingbarát szöveggel jönnek.
-
danikollar
őstag
Én az előzőt sem játszottam végig. Nagyon nem tetszett, pedig a régi jó volt.
-
Gergosz2
veterán
vagy csak szimplán nem akartak beugrani a mélyvízbe a Cod:Ghost és a BF4 mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest