Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Furky #51 üzenetére

Én régebben már használtam XPize-t és nagyon jó, bár van egy-két fájl amit ha patch-elsz, akkor a PowerDVD nem indul el. (msxml3.dll, quartz.dll) Van lehetőség arra, hogy patch-elje a telepítőkészletet is, bár nálam jelentkezett néhány apró bug: (vagy Én csesztem el vmit, vagy bug... Ezért mindez saját tapasztalat, ötlet, tipp, stb.) Ha XPize-olt (4.6) telepítőt adtam az nLite-nak akkor az merevre fagyott, dobálta a hibaüzeneteket, hogy sérültek a fájlok... Továbbá ha csak XPize-olni akartam a telepítőkészletet, és boot CD-t csinálni, nagyívből tett az igényemre... (azaz no boot CD) Nekem kellett boot CD-t csinálni Nero-val. A sorrend a következő, aminél 100+% működni fog a nLite + XPize kombó: (legalábbis a tapasztalataim alapján, szerintem)
    -nLite-tal vagy kézzel bemásolni a telepítőt valahova.
    -nLite-tal megcsinálni azt, amit akartok, de mielőtt elkezdenétek, adjátok meg a nLite-nak, hogy ne készítsen boot CD-t. (pl. SATA driver integrálás)
    -XPize-olás.
    -Nero-val (vagy olyan CD író software-rel amit tud boot CD-t készíteni) boot CD készítése.
    -Élvezd munkád gyümölcsét.... :DDD

(Most már csak azt kéne tudnom, hogy ezt most válasz akart lenni, vagy mehetett volna új hsz-ként.)

• Batmause

tag

válasz Furky #38 üzenetére

Ebben a pack-ban direkt ilyen nagyon az ikonok?

Amúgy nem rossz. :)) Köszi

Új hozzászólás Aktív témák