- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Pete55555 #47 üzenetére
Teljesen egyetértek! Ipaden ugye ott van az alma logó, ami eladná szeritnem még drágábbért is, android tabletekkel megy egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt microsoft.
Egyébként é nattól félek, hogy mire eljutnánk oda, hogy az asztali és a mobil OS-ek egybeforrnak, addigra az android már annyira megkomolyodik, hogy a microsoft képtelen lesz versenyezni vele.
Az android egyre inkább jó lesz, és bizony komolyabb munkára is teljesen alkalmas.
Az olcsó kínai 30k-s tabletek is használhatóak, haveromnak pl egy wayteq van, és teljesen jó, kinézet minden válalható! -
margithid
veterán
Lényege a mondanivalómnak, hogy a win RT teljes mértékben felesleges. Drága is, kevés is rá az alkalmazás.
Ilyen van már, ráadásul sokkal jobb reklámmal rendelkező apple termékként.
A microsoft pont azzal tudna nagyot gurítani, hogy 10-13" körüli táblákat adna ki teljes értékű win8cal. Ha azonos áron lenne ilyesmi egy ipaddel és lehetőleg amd apuval, akkor én tuti nem az almát választanám...
Egyébként is lassan lassan össze fognak mosódni az arm és az x86os OS-ek, szóval akkor jön el igazán microsoft ideje szerintem. -
margithid
veterán
válasz
Pete55555 #19 üzenetére
Szeritnem ha ráfeküdnének a gyártók az amd megoldásaira, akkor bizony jó lenne a teljes windows 8cal szerelt tabletek ára és teljesítménye is.
A win RT szeritnem egy teljesen tévút volt, nem értem minek kellett 3 oprendszer a microsoftnak a wp és a windows 8 bőven elég lett volna.
Én személy szerint azt várom, hogy 100k körül legyen egy win8as táblagép 10"-on, 4 GB rammal, passzív hűtésű Amd apuval, akkumlátoros billentyűzettel opcióként.
Hátsó kamera, gps, nfc meg tök felesleges egy tabletbe, legalábbis nekem, ráadásul az árra is jótékony hatással lenne ha kihagynák ezeket, főleg a hátoldali kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest