Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
monti0222w #177 üzenetére
Szerintem jó az, ha a telefon kamerája (ami mindig nálad van) tud egy megfelelő alternatívát nyújtani ahhoz, hogy készíts néhány képet. És ma már tartunk ott, hogy akár a gépeden vagy TV-n visszanézve is jó minőségűnek tűnjenek. Most jelenleg egy iPhone 3GS-em van és rettentően idegesít, hogy ha a macsekom akarom lefotózni, mire bejön a kamera addigra már elmegy és ha el is tudom készíteni a képet, akkor az gyenge minőségű lesz. Ezért a következő telefon amit veszek nekem úgy áll most össze hogy:
- 30% operációs rendszer minősége / rendszerteljesítmény
- 30% küllem, kinézet, anyagminőség
- 40% kamera minőségeEz én vagyok személy szerint, szóval akár el is mondhatod, hogy én a kamera tudása alapján veszem meg a következő telefonomat. Nyilván mindenki másképp látja, de nekem nincs DSLR-em jelenleg és főleg nem akarom mindenhova elvinni. A telefon viszont mindig nálad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest