Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
, Integra (#118)
Mint kívülálló, aki már követi az eszmecserét egy ideje, azt kell mondjam mindkettőtöknek igaza van, és mindekettőtök jó gondolatmenetet folytat.
Az egyetlen eltérő dolog szerintem magában a mentalitásban keresendő: Integra fórumtárs látszólag Android párti, ami érthető, mert végülis egy jó rendszer,azonban Misály fórumtárs meg nem szíveleli az androidot, habár a saját fura módján elismeri annak eredményeit.Csak ennyit szerettem volna, további jó és békés eszmecserét!
-
Fkris
őstag
Nemtudom hol lakik, de a nappalijábna, a sarkoknál sztem elfogja a rettegés, ha ennyire zavarják az "írtó sarkos sarkok"
-
Fkris
őstag
Én nemhogy 800-ast látok napi szinten, hanem 710-et, és egyszr egy 610et is láttam.(bár lehet, hogy a reptéri körnéyk teszi, a sok túristával, kitudja?
)
A népszerűsítésen dolgoznak is, a mi környékünkön nagyon sok WP7 plakát,óriásplakát van.(Köki Terminál)
-
Fkris
őstag
Nokia 3310
Az okostelefon nem volt kikötés, illetve nem is kell önvédelmi fegyver mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Várhatóan már október első hetében piacra kerülnek az első Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülékek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest