- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Nem kell félteni az ios-t sem, mert ott is vannak hányadék kinézetű ikonok, viszont kerek egészet alkot a rendszer, ha egyben nézi az ember - legalább is szerintem. Androidon sem lenne semmi gond, ha kötelező lenne x+y feltételeknek megfelelni az app ikonjának.
(A gyári tárcsázó ikonja egy telefonkagyló (simán, minden nélkül áll a levegőben), mellette a kontaktok megint más kinézetűek (ics). Tudom, lehet skinezni, de akkor is. Apróság, de sokat számít.)#kcsa:
"De okostelefonra van?"
+1 (Egyébként, akinek nem inge...)"Havi ezresért már 100 mega van, 2000ért 500as."
Az igen! Mindig elcsodálkozok mennyire szar az árképzés az otthoni szolgáltatóknál... -
SentryGun
aktív tag
"A Home Screen-re nálam az a 3-4 alkalmazás kerül, amit a leggyakrabban használok, emellett gyors hívó gombok és Widget-ek kerülnek ide."
Ízlés dolga.Én pl. kimondottan nem szeretem a widgeteket androidon. Egy Power Toogle-en és egy két helyet foglaló digitális órán kívül csak a gyakran használt alkalmazásaim vannak kint a főképernyőn (~16 db, Apex).
Androidon nekem sem tetszik az ikonkavalkád minősége: ahány alkalmazás annyi színű/formájú ikon - itt nem ártana egy egységesítés.
Ezek viszont részletkérdések, teszi a dolgát, gyors, a kijelző mérete is pont jó, innentől kezdve nekem mindegy milyen márka van ráírva...A WP8-ban nekem is tetszik, hogy tényleg informatív, de nem csicsa, és smooth a kezelés. Minden benne van, ami kell, és amit most is használok. De emiatt nem érzek égető vágyat, hogy rohanjak telefont/rendszert cserélni. Majd ha kidöglik a jelenlegi, akkor felkerül a listámra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest