- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
-
szilagyiv
senior tag
Mielőtt széttépitek egymást: véleményem szerint akkor jó egy rendszer, ha nem kell érteni hozzá!
Ezt nevezik intuitív felületnek - csak már el lett csépelve ez a szó is. A WP8 (és 7 is) egy lépéssel közelebb került az optimálishoz. Közelebb, mint a többiek, de sajnos vannak hiányosságai is. Kérdés, hogy a kézbe kapott eszközzel a legtöbb igényt ki lehet-e elégíteni, mert ha nem, akkor már "érteni kell hozzá". -
crhis86
tag
Ez volt már? Szabadalmat sérthet a Windows 8 felülete
-
Hargital
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem volt wp 7 htcm. Az uzenetkezelesbe beepitett facebook nagyon adta, de a rendszer kezelese baromi idegesito honapok utan is. Android 4xxx sokkal jobb. Most nexus 3mat cserelem nexus 4re. (Nem elfogultsagbol beszelek. Volt iphoneom is.)
-
jacis
nagyúr
nagy hurka ez az egész rendszer még mindig
-
Droid_
tag
Mint mondtam nekem elég kevés olyan helyzet adódik, hogy nem vagyok netközelbe, mégis használnom kell, ráadásul feltétlenül. Én örömmel nélkülözném a mobilnetet egy időtálóbb hardverért, amin jobb netezni akkor amikor tudok, játszani, stb.
Kinek mi..
edit:
-bár olyan problémáim lennének, h teló + net, vagy 30k-val drágább teló
-lehet x8 is kicsit belém ültette ezt az időtálló hardver dologt. 1000x inkább egy gördülékenyebb cucc, mint ugyanez nettel. -
kcsa
veterán
Kicsit kibontanám a kijelentésed.
Ha két évről beszélünk, nyilván előfizetéses vagy. Ha előfizetéses vagy, mostanában nem sokkal rosszabb konstrukciókkal kapsz netes csomagot azonos áron, vagy alig drágábban mint a net nélküli csomagok.Ha nem ezt választod, akkor két évig elég korlátozottan használod a (TFH: 30k-val drágább) okostelefonod, mert útközben már nem tudsz menetrendet nézni/a lerobbant vonaton netezni (mai élményem
) miegyéb, így viszont mi értelme +30kért venni telefont?
-
Remus389
veterán
válasz
SentryGun #96 üzenetére
szvsz próbáld ki
de működik mindenen
azért tetszik mert nem olyan mint wp7 launcher se nem olyan mint az összes többi, egészen kreatív
érdemes kicsit allitgatni
ingyenes
http://www.youtube.com/watch?v=-nNcvyqkxxM&feature=youtube_gdata_player
youtube ba beírod hogy sslauncher...
-
Droid_
tag
válasz
SentryGun #84 üzenetére
Alapjáraton jobban tetszik mint a többi, de igen, a skinek miatt is. Kicsit visszakap a kezelőfelület abból, amit a nagy nyíltság miatt vesztett el. A menü 1000x egységesebb lesz. Az hogy az alkalmazások nem hordoznak magukon egy olyan egyedi stílust mint a "másik kettőnél", azon nem akadok fenn. Inkább egy fullos poweramp, mint egy fapados de stílusos WP7-es, 8-as ejátszó.
-
kcsa
veterán
válasz
SentryGun #87 üzenetére
Az árak tényleg betegek... Mindig vágyakozva nézem a német vodafone árait az itthonival összehasonlítgatva, És akkor a híresen jó osztrák árakról nem is beszéltem...
szerk.: mielőtt valódi harcot indítok tényleg fontos nekem is megjegyeznem: akinek nem inge, tényleg ne vegye magára, és sorry ha valaki úgy érzi hogy megsértettem
-
SentryGun
aktív tag
Nem kell félteni az ios-t sem, mert ott is vannak hányadék kinézetű ikonok, viszont kerek egészet alkot a rendszer, ha egyben nézi az ember - legalább is szerintem. Androidon sem lenne semmi gond, ha kötelező lenne x+y feltételeknek megfelelni az app ikonjának.
(A gyári tárcsázó ikonja egy telefonkagyló (simán, minden nélkül áll a levegőben), mellette a kontaktok megint más kinézetűek (ics). Tudom, lehet skinezni, de akkor is. Apróság, de sokat számít.)#kcsa:
"De okostelefonra van?"
+1 (Egyébként, akinek nem inge...)"Havi ezresért már 100 mega van, 2000ért 500as."
Az igen! Mindig elcsodálkozok mennyire szar az árképzés az otthoni szolgáltatóknál... -
kcsa
veterán
Ettől még a gyári állapot nem lesz jobb
Más: Nagyon tetszenek ezek a "diák vagyok, nincs pénzem netre" duma. De okostelefonra van? Főleg WP8 topicban. WP8 az elején alig lesz 100k alatt (max a 8s), de erre telik? Havi ezresért már 100 mega van, 2000ért 500as. Más tészta hogy az árképzés nekem sem tetszik, de az úgynevezett tanulók majdnem teljesen biztos vagyok benne hogy többet hagynak havonta a helyi lealjasító vendéglátóipari helységben, pláne a dohányosok... Uff, szólottam
-
Mindig csak gondolkodtam rajta, miért nem olyan sikeres az Android, mint az iOS.. Az ikonok miatt.. Közel sem olyan "guszta", mint iOS-nél.. Mint egy saláta.. sok forma, sok szín..
-
Nem lett rossz kis oprendszer
-
Droid_
tag
-
Integrale
veterán
WP-n minden meg van adva neki, csak ha van wifi akkor van kikapcsolva az adatforgalom, de igy sem fogyaszt annyit ez szent! Sem a Hero sem a Desire de meg a halalba terhelt Defy sem generalt ennyit!
Diamondon is idojaras, email, friss hirek, zene boritok, eleinte meg a tozsde is rendszeres szinkronizaciora volt kapcsolva!
-
válasz
Integrale #74 üzenetére
A HTC Diamond még egy másik világ volt. Ma már az összes szutykos social kliens, különböző appok, időjárás jelentő progik, RSS feedek, különböző location based alkalmazások, vagy akár a gyári böngészők ott szívják a netet, ahol tudják.
100 MB ma már édes kevés, ha normálisan akarod használni a készülked (érsd: nálam soha nincs kikapcsolva a 3G adat. Ha wifin vagyok persze akkor nem az megy, de minden más esetben működik).
-
vicze
félisten
Nem véletlen használom Mobile-t, nem a lebutított oldalt szeretném látni.
@Integrale: Nem tudom, nekem ennyi. 2-3óra mobilról utazás közben, csak fullos oldalakat nézek, nem mobile nézetet, 200-250 között mozog, 5-10 tab megnyitva. Ha kevesebbet utazok akkor 150. A többi forgalom miatt pedig így is kifutok az 500-ból...
Én magamat inkább gyengébb használónak gondolom amúgy, szóval passz.
-
Remus389
veterán
az mindenképp jó ha egy telefon tud spórolni az adatforgalommal, ha mást nem, pl meg tudsz nézni néha egy-egy youtube videót, hisz belefér
akárhogy is nézzük, gondolom a Microsoft megoldása olyan hogy a netezési élmény minimálisan csökken, vagy nem csökken
az opera mini azért kicsit fapados, viszont gyors
vicze1 használj minit, az még többet spórol
-
Misály
addikt
Hat vegignezve ezt a video-t rohadtul nem apple utanzat. Sokkal hetkoznapibb es baratsagosabb hangulata van. A benyulo kezek meg ude szinfolt.
-
Integrale
veterán
-
vicze
félisten
-
Remus389
veterán
sok embernek csak 100 megás a netje, mert valami ingyenes cucc, vagy akcióban kapta
mint én vagy a párod
100 megás nettel, be sem merem kapcsolni a gyárit, csakis opera minkó
vagy havi + 1600Ft-ért 500 megás a netem, és akkor lehet rendesen nyomatni, de úgy vagyok vele, hogy annyira azért nem érdekel
néha feelinges netezni az utcán, de ennyi
-
Integrale
veterán
mi alapjan minositi valaki a rendszer hasznalhatosagat egy ugyan ugy zart rendszeru iPhonerol, ami ugyan ez csak csunya, masolt ikonokkal!?
hasznalni kell es megtapasztalni, hogy milyen, bele kell-e turni avagy sem. (nem kell) -
Remus389
veterán
igen ezt láttam a videóban is, 50%-ot spórol már a böngészéssel
de ha valaki igazán spórolni akar, az opera mini pont erre van kihegyezve hogy a lehető legkevesebb adattal lehessen böngetni
igaz másfajta élményt nyújt, mint egy rendes böngésző, de nagyon kevés adatot generál
míg ez a data sense cucc 45-50%, az opera mini 80-90%-ot spórol
Assdak nyílván 1 gigával az ember kjönnyen viccel, de van akinek 200-500 megás a nete, akkor te is kívánnád az opera minit
és nem youtubeoznál
nekem 100 mega, de az ingyenes, djuice, ide elkél az opera mini segítsége
elvileg opera mini 100 megával megfelel kb egy 600-800 megás csomagnak rendes böngészővel (pl Safari, Dolphin), tehát lehet netezgetni
-
Assdak
őstag
Mit lehet annyit böngészni, hogy egy átlag 1 gigás net csomagot telelőjj vele? FullHD videókat néztek youtube-on? Komolyan kérdezem. Én soha nem kapcsoltam be az operába a tömörítést. 2 mail fiók szinkronizál folyamatban, +social szarsagok, meg ami lehet minden ki van engedve netre, semmit nem tiltottam. Soha meg sem közelítettem a limitet. De nyilván ez is egyéni preferencia, csak furcsállom.
-
HuMarc
veterán
A gond azzal van, hogy Magyarországon nincs megfelelő nagyságú internetcsomag mobilra, így vagy nagyon drága (túlforgalmazási díj) vagy nagyon lassú (a T-nél cska lelassítják a netet) ...
@Assdak (#42): Én ezt megértem, a hozzászólásomban, amire reagáltál, nem azt mondtam, hogy hú de jó az Android, mert moddolható, és hú de szar a WP, mert az kötött. Nem. Én azt mondtam, hogy AKINEK nem tetszik a WP8, annak nem a csempe miatt nem tetszik, hanem a kötöttségek miatt. Én ebben a kategóriában nem vagyok benne, nekem tetszik a WP8. Ennyi
A remélem érted résznél a nyelvtani érthetőségre gondoltam, mert néha elég kuszán fogalmazok, és meg akartam bizonyosodni róla, hogy érthető.
-
Trevize1987
aktív tag
Úgy látom elég nagy a WP8 ellentábora, bár nem tudom mire ez az ellenségeskedés pölö ezzel a videóval szemben. Belfiore szimpatikus srác, elmondja a szövegét és mutat néhány fasza dolgot, teljesen rendben van ez így egy marketing videónál. Nekem nagyon bejön ez az élőcsempés dolog és pölö az iOS meg nagyon nem (iPhone-om van, de nem sokáig már szerencsére). Másnak meg fordítva. Ettől még nem rossz a WP8.
Azzal viszont egyetértek, hogy ez a SkyDrive dolog fantasztikus lenne, de nem itt Sohaországban, ahol nem, hogy 3G nem érhető el néha a városokban, hanem még a térerő sem. Mire ezt mit használni tudnánk rendesen addigra már Lumia 2020-am lesz. Szóval sajnos ez a része kevésbé érint minket, hiába marha jó.
Még mindig azt az egyet sajnálom, hogy a legtöbb telefon ilyen nagy tepsi lesz... Nekem a Lumia 800 a tökéletes méret és azt a formatervet nem folytatják akkora méretben, ami elég gáz. Nem tudom, hogy mindenkinek ezek a tepsik tetszenek e, csak nekem nem? Pedig nincs kis kezem, nem ez a gond.
Lényegében várom ezeket a készülékeket a WP8-al és reménykedem benne, hogy az árazás nem lesz itt agyonáfásítva.
-
vicze
félisten
Na akkor a kérdésem helyett lovagoljuk még mindig a bullshiten, tereljünk csak jó messzire mint a videó...
Ha technikai dolgokat nem tudsz akkor kérlek hanyagold a választ...@crey: DataSense-hez szolgáltatói támogatás kell, úgyhogy kis hazánkban erre várhatsz egy darabig rá és nem olyan hatékony.
-
El nem hiszem, hogy ilyet tőled olvasok.
Told ide a kis pettyes macskafejed, adok egy dzsinnipuszit
zte blade:
Úgy látom megint beszabadult ide egy szandálos informatikus palánta, egyem már a csöpp kis szived.
Ahogy többen is emlegették, ha te a gigahertzek bűvöletében élsz, vagy az ad lelki megnyugvást, hogy hány terrahektoliteres petamezon memóriamodul van benne, AKKOR VEDD AZT ami kielégíti a vágyad.A normális userek döntő hányada HASZNÁLATI ESZKÖZT vásárol, és azt szeretné, ha kompromisszum mentesen működjön (és itt a kompromisszum mentesség alatt azt értem, hogy nem halok bele, ha véletlenül nem tudok FTP szervert futtatni egy rohadt telefonon).
-
Remus389
veterán
nem rossz, mégis kicsit több testreszabási lehetőséget kérnék beléjük, de nem rossz...
...alakul ez
Adatforgalmat sporolni? Ez most komoly? igen, komoly
tán nem jobb ha többet tudsz böngészni? az opera mini hiánya elég fájó(és valóban kevesebb megát eszik, kb az eredeti 15%-át, mert tömörítve jön át az adat az opera szerverein, illetve egyéb trükkök is vannak, ha vissza lépsz nem tölti be újra feleslegesen, illetve a képeket is kicsibe tölti, meg van benne cache is)
-
blade zte
őstag
Apple-Windows(és a samsung is, de szerintem annyira nem) csak ezekkel dobálózik:
-emberekhez csatlakozol vele
-a legegyedibb, és leginnovatívabb.
-leggyorsabb (itt mindig azzal indokolják hogy az android multitasking, nyitott blablabla)
-mindenben kezelhetöbb mint a tōbbi, blablabla.
Ezzel szemben egy kínai cég mint a xiaomi, így mutatta be, tényleges számadatokkal a xiaomi m2-öt:
-a processzora a legújabb négymagos snapdragon s4 pro
-nagyon olcsó az ára
-a kamerájának a fényképezési szöge óriási (a többi géphez hasonlítva !!!számadattal!!
-ram, felbontás, csatlakozási,interetelérési lehetöségek.
-miui-ról bemutató(de nem végletekbemenöen, hogy túlzás legyen, mégha az miui direkt a kezelhetöség miatt jött létre, az android átalakításával.)A Wp8-nál meg mintha meg sem említenék a hangasszisztenst, hogy lesz-e.Semmi igazi tudásbeli elöny, de ez még hátrány is.
-
-
Assdak
őstag
Oké, de neked meg azt kellene megérteni, hogy a Microsoft nem egy Android 2.0-t akart létrehozni. Ennyi. Ha nem tetszik, lehet venni droidos telefont. iPhone-t sem azért vesz az ember, mert szét akarja moddolni. Aki moddolni akar, annak ott a droid. Aki kényelmesen használni, a jól működőt, annak a wp vagy az ios.
-
Azt ugye tudod, hogy iOS alatt a Google Chrome ugyanúgy a Safari motorját használja (magyarul bármelyik másik böngészőt telepíthetted volna, ami csak átskinezi a Safarit) - erre van amúgy WP7 esetén is lehetőség.
Talán egy egyedi motorral ellátott böngésző van iOS-en, ez pedig az Opera Mini.vicze1: IE10 gyárilag kompresszál ugyanúgy ahogy az Opera Mini a többi platformon, és ezért van a DataSense is.
-
SentryGun
aktív tag
"A Home Screen-re nálam az a 3-4 alkalmazás kerül, amit a leggyakrabban használok, emellett gyors hívó gombok és Widget-ek kerülnek ide."
Ízlés dolga.Én pl. kimondottan nem szeretem a widgeteket androidon. Egy Power Toogle-en és egy két helyet foglaló digitális órán kívül csak a gyakran használt alkalmazásaim vannak kint a főképernyőn (~16 db, Apex).
Androidon nekem sem tetszik az ikonkavalkád minősége: ahány alkalmazás annyi színű/formájú ikon - itt nem ártana egy egységesítés.
Ezek viszont részletkérdések, teszi a dolgát, gyors, a kijelző mérete is pont jó, innentől kezdve nekem mindegy milyen márka van ráírva...A WP8-ban nekem is tetszik, hogy tényleg informatív, de nem csicsa, és smooth a kezelés. Minden benne van, ami kell, és amit most is használok. De emiatt nem érzek égető vágyat, hogy rohanjak telefont/rendszert cserélni. Majd ha kidöglik a jelenlegi, akkor felkerül a listámra...
-
vicze
félisten
Tudod "Most personal phone"...
Csak példának hoztam fel a böngészőt, nem a csilivili bulshit érdekel (a forgó ugráló meg mit tudom én milyen csempék mocskosul letisztult, de hát ha ez tetszik tök jó), hanem a rendszer tudása. (Téged nem, megértem elfogadom, de akkor ne szólj hozzá légy szíves...)
Például szeretnék 90% adatforgalmat spórolni egy Operálval és értelmes böngészőt használni, az IE helyett, neked jó és örülj neki, de nekem meg a vicc kategóriába sorolható... -
HuMarc
veterán
-
szilagyiv
senior tag
...SkyDrive szink. működik Magyarországon is.
-
szilagyiv
senior tag
Én is végignéztem. Szerintem egyáltalán nem hasonlít az Apple videóira, mert:
1. nincs leegyszerűsítve a képi világ (fehér háttér, fekete pólós ember)
2. volt benne egy kis bohózat (egy kéz benyúl a telefonért, meg hasonlók)
3. nem könnyes szemmel beszélt a kis bácsi
4. nem használt újra és újra túlzó szavakat (pl.: hihetetlen, extrém ...stb)
5. nem volt alatta életérzés-zeneAz aktív csempék előnye (azoknak akik nem értik), hogy NEM KELL elindítani azt az alkalmazást, hanem csak rá kell pillantani a képernyőre - egy mozdulattal kevesebb.
-
RexpecT
addikt
Nem rossz ez a csempe, csak nem igazán ad többet a felhasználói élményhez. A legtöbb ember nem azért kapcsolja be a telefont, hogy gyönyörködjön az ikonok szépségében/vagy a kis csempékében, hanem azért, mert használni akarja.Ha pedig ez a helyzet áll fenn, akkor fogja és megnyitja azt az alkalmazást amelyiket használni akarja.
Ezzel nem lehúzni akarom, de szerintem kb. annyira jó mint az androidos widget, régebben, egy csomó képernyőn volt widgetem, most meg csak kettő van, az is a főképernyőn. -
Tigerclaw
nagyúr
1 percig bírtam hallgatni a süket szövegelését. Nem lehetne lecserélni valakire, aki kevesebbet beszél és többet mond?
-
Assdak
őstag
Miért akarsz böngészőt cserélni? iOS-en sem cserélsz böngészőt. Teljesen jól működik a gyári, ez nem andorid...
Az ilyen kommenteket nem értem. Azért veszek wp8-as telefont, mert a gyári dolgok megfelelően működnek. Nem kell hegesztgetni, meg külön appokat keresgélni. Egy ideig poén volt symbianon, meg androidon, de most már inkább a kényelemre vágyok. -
Assdak
őstag
Olvassátok már el a külföldi nagy oldalak bemutatóit. Minden le van írva. Nem kellene itt még mindig ugyan azokat a baromságokat elolvasni.
Arról vitatkozni meg, hogy a csempe jobb, vagy az ikonok, teljesen értelmetlen. Kinek mi tetszik. Én pl hányok az összevissza szines ákombákom ikonoktól, meg csilicsári buzgerentyűktől, amivel a fenti hozzászólásban említett topic tele van. Másnak meg az tetszik, és a letisztultabb csempék nem. Ez van, de szubjektív dolgokat nem kellene tényként kezelni. -
catroot
veterán
Maga az Modern UI tényleg formabontó és egyedi, ami szakít a widget/ikonos megjelenítéssel.
A magyarországi példáddal pedig az MS nagyon nem tud mit kezdeni... ez olyan, mint amikor azt mondjuk, hogy itthon mennyibe kerül egy adott telefon. Sajnos nem mi vagyunk a célpont.
-
vicze
félisten
A sok bullshiten kívül mondtak valami újat is a rendszer képességeiről?
Olyat ami tényleg fontos a használathoz, programozáshoz, API-k meg ilyesmik, mert még a dev bemutatón se volt sok minden erről. Mik a korlátozások, lehet-e alap böngészőt default appot cserélni egy műveletre, ilyesmik, van bármi infó?
Mostanában nem volt időm nagyon olvasgatni erről. -
macikos
addikt
Hát ez egy kalap szar. Erre kellett úgy várni?
100%-ba másolják az Apple prezentációit. Már az elején ahogy kihansúlyozza a "Today" szót, egy-az-egyben Apple keynote style.
Mindig mindenki fikázza az Apple-t, hogy meg akarják mondani, hogy mi nekünk a jó... Ebben a videóban mi volt? Szar az iOS és az Android, mert ikonok vannak, ezt használd, ez a jó, mert innen oda át tudod rakni a Skype
ikonjátcsempéjétNahát. Ez nem a fogyasztó megvezetése, ugye?
A felhő szolgáltatás bemutatása meg... mintha eddig ilyen nem lett volna.
A videó alatti kép is direkt félrevezető. Csináltak egy rossz minőségű fényképet, hogy fakónak tűnjön a készülékek kijelzője.
Annak a tabletnek meg milyen képaránya volt? 29:10?
-
Droid_
tag
"a microSDXC kártyák és az USB háttértár funkció kliensszoftver nélküli használatra és kedvező árú memóriabővítésre is lehetőséget teremt"
dobták a zune-t és minden szinkronizálós progit?
-
HuMarc
veterán
Végignéztem a videót. Nos én ennyit szűrtem le belőle:
- Ez a legegyedibb telefon/operációs rendszer (ezt cáfolom, ld.: #3 számú hozzászólásom)
- SkyDrive szinkronizálás - Magyarországon
a) nincs megfelelő nagyságú mobilinternet csomag
b) nemhogy nincs megfelelő netcsomag nincs, néhol hálózat sincs...
- Ha megnyomjuk a fényképezőgombot, akkor fényképez ( Ezt az innovációt!)
- Méltatják a Nokia kameráját, ami nem a WP8 érdeme, hanem a Nokiáé és Carl Zeissé
- Jön a Kid's Corner - Ezzel egy gondom van: Egy bizonyos kor felett (7-8 év) már nincs szükség a Kid's Corner-re, helyette megtanítom a gyereknek használni a készüléket. Alatta meg egyszerűen nem adom oda neki. Vagy ha mégis, akkor felügyelettel....@kcsa (#7): Lehet, de nem is úgy, mint a videóban...
-
bok92
addikt
Persze, szegény gyerekek visítoznak a telóért.Meg nagyobb a teló, mint ők...
Na de az " Of course, after 5 years they have added 1 Row of Icons."Hát ezen szakadtam... -
ToMmY_hun
senior tag
A valóságot nem kicsit ferdítik el ezekkel az androidos kezdőképernyőkkel, amelyek tele vannak pakolva ikonokkal. Én még egy droidos telefonon sem láttam olyat, hogy valaki telerakta volna apró ikonokkal és emiatt ne lett volna eléggé informatív a kezelőfelület.
A másik probléma az, hogy igaz az iOS-ben statikus ikonok vannak a kezdőképernyőn, de ugyanannyi idő alatt biztosan meg lehet nyitni rajta egy alkalmazást, mint amennyi idő alatt legördít az ember az élő csempés kezdőképernyő aljára. Azt meg sem említettem, hogy az iOS már régóta tudja azon újítások nagyrészét, amelyeket most raktak bele a windows phone-okba.
Szumma szummárum: Nem ez alapján a videó alapján kellene dönteni afelől, hogy melyik rendszert preferálja a leendő vásároló, hanem egy felhasználói szintű teljes képet kellene kialakítani a versenyző termékekről és eztán kiválasztani a vásároló szájízének leginkább megfelelőt.
Nekem már volt mindhárom vezető platformmal tapasztalatom, több hónapig használtam mindegyiket és nyugodtan ki merem jelenteni, hogy egyátalán nem azok a rivális platformok rossz tulajdonságai, amelyeket ebben a videóban emlegetnek. Innentől kezdve számomra - és remélem mások számára is - hitelét veszti ez a reklám. Nagyon jók a winphone-ok, de a reklámok már sokkal kevésbé... -
Bordian
tag
A második legjobb OS.
-
mate317
tag
Én sem teszek ki inkább widgeteket, mert belassul tőle a teló. Csak egy kettőt, ami tényleg fontos.
-
Dunbar
senior tag
Nem tudjuk, hogy az Xbox Music csempéje élő lesz-e, mint a Zune-nál volt? Ha már "the most personal phone".
Ja és a 8X még mindig egy egybegyúrt Omnia 7 és Lumia 920.
-
HuMarc
veterán
Szerintem nagyon kevés embernek van alkalmazással tele a Home Screen-je Android-on.... A Home Screen-re nálam az a 3-4 alkalmazás kerül, amit a leggyakrabban használok, emellett gyors hívó gombok és Widget-ek kerülnek ide. Az, amit a videóban mutatnak, valóban nem egyedi, de a legtöbb ember Home Screen-je nem is így néz ki. ITT van rá a bizonyíték. Itt már megbukott, hogy a WP8 egyedi....
@bikkamokka (#2): Megelőztél
@dunbar (#4): Valószínűleg élő lesz, mivel most már külsős alkalmazásoktól is elvárják, hogy élő legyen, csak nem hagyják ki egy saját programból.
-
bikkamokka
tag
Azért androidra lehet widgeteket is tenni, és akkor látom, hogy mi történik az alkalmazásban is. (Email, evernote),
Az elején, hogy nincs különbség... marketing -
Jól megy a reklám gépezet
így kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest