Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
killdashnine #42 üzenetére
fura lenne, ha nem
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
killdashnine #42 üzenetére
Ami nálam volt, azzal még nem lehetett telefonálni.
-
killdashnine
csendes tag
slide-ra felveszi a hivast?
-
z0d1AK
nagyúr
Anyag van benne, mi sem bizonyítja jobban, hogy elég nehéz. Össze szereléssel nem volt nagy gond, bár kicsit már laza volt csúszka, összecsukva fél mm-t lehetett vele libikókázni, de mindezt úgy mondom, hogy nem tudom, előtte hány ember kezén ment át.
A hátlap az nagyon olcsó műanyag hatású (a Thunder esetében szintén), valószínűleg tartós, de nem túl vastag, és elég hajlékony.
Azt, hogy az én példányomban voltak-e ékezetek, meg nem mondom már, de nem hiszem.Tudtommal hardveresen már nem történt később változtatás, tehát a végső formájában láttam. A WP7 akkor még nagyon alfa volt, nem lehetett használni majdnem hogy semmire.
-
Integra
titán
csomó videót megnéztem róla most jútúbon, mindenki azt mondja hogy nagyon massziv, iszonyú jó az összeszerelési minősége, van anyag benne keményen. és a klavit is dícsérik összességében. van rajta dedikált gomb különleges ékezetes karaktereknek, meg szmájliknak
kíváncsi vagyok a standard blackberry-hez képest mekkora és milyen minőségű lesz a klavi.
te már final hardverrel próbáltad? -
Inarus
addikt
Marha jól néz ki. Passzol a design a ui-hoz.
-
Sebhelyes
senior tag
A Dell összekeverte a Windows Phone-t a Microsoft Surface-szel és egy asztallapot terveztek...
-
Sebhelyes
senior tag
...
-
Solten
őstag
Hát ez... szép.
-
rebeL1899
csendes tag
Én nem hiszem, hogy kényelmes lenne egy kézzel gépelni ezzel a hatalmas kütyüvel, nekem eléggé kis kezem van és ha egykezes jobb kézzel történő fogással le akarnék ütni egy q-w betűt szerintem ki is ejteném a kezemből. ( erre viszont legyen az a kifogás, hogy q,w betűt nem gyakran használunk mi magyarok
)
-
beccyboy
aktív tag
Ez nagyon jól néz ki!
Csak a lefelé tolható qwerty, meg az egykezes használat nehogy azt eredményezze ekkora méretnél, hogy kibillen a telefon az ember kezéből. -
keIdor
titán
Ez a Palm Pre féle QWERTY nem tetszik.
Ha el lenne forgatva 90 fokkal az jobb lenne... mint a HTC 7 Pro-nál.
-
P00By
nagyúr
Csak a csuszka ne lenne
-
hans87
tag
Ez kemény! Nem csúnya, de szerintem már túl nagy.
Konkrétan ásónak is lehet használni, ha úgy hozza. -
LA_COSTE
senior tag
200k felett nyit valószínűleg....
Érthetetlen, hogy miért a készülék aljára került a billentyűzet... -
skajwa
senior tag
Ez tényleg szép! Kár hogy nem oldalra csúsztatható qwerty-vel van...
-
amanoba
őstag
ez az első dell készülék ami igazán megfogott!
-
oO7
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
-
oO7
őstag
billentyűzet nélkül (azaz kb a Thunder) már állnék is a sorban érte
-
Szép nagyon, de az első videók alapján is látszik, hogy ez medvekébe való.
-
Morden24
nagyúr
Nos igen, ez a Lightning nagyon szép, régebben is szemeztem vele. Ha csináltak volna qwerty nélküli változatot, talán be is vállaltam volna, így viszont nekem nem kellett.
Ellenben szerintem pofára a legszemm WP7 készülék a jelenlegi mezőnyben.(Bár azt nem értem, hogy miért nem voltak képesek megnövelni a 8Gb-t...
)
-
-
rebeL1899
csendes tag
Én is pont ezen kezdtem el agyalni, hogy úristen(!) 4,1 hüvelyk és alul van a qwerty? Érdekes megoldás. Szerintem is nagyon kényelmetlen lehet egy ekkora készüléknél. Amúgy meg tényleg nagyon szépre sikeredett.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ez valami gyönyörű!
-
Tegnap egyik topicban már említettem, ez szerintem nagyon durva.. Billel már féltéglának is nagy..
-
Kumite
aktív tag
OMFG ez de musthave! Az utóbbi idők legszebb telefonja.
De szép magyar mondat lett az első
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábban Lightning néven futó QWERTY billentyűzetes készülék végül Venue Pro néven debütált.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest