- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apevia
aktív tag
Köszönöm a segítséget !!!!
-
apevia
aktív tag
Igen lehet , de azért jobb meg kérdezni a tapasztaltabbakat
olvastam valahol hogy lesz majd Noki Lumnia 920 HD ez igaz ,és szerintetek ő már Wp8 lesz ?
-
apevia
aktív tag
Értem akkor meg várom az win8at , mert igazából nem olyan sürgős , android nem igazán kell már 3 teló és egy Tab is androidos és már kész vagyok tőle. valami új rendszer kellene ezért gondoltam a win telefonra ! amúgy még nem volt a kezembe win teló, apple 4s már volt van itthon 3 db .
-
apevia
aktív tag
Sziasztok. Telefon vásárlás előtt állok és nem tudom el dönteni hogy melyik legyen :S
nem nagyon értek hozzá ezért kérdezném meg de arra kérek mindenki hogy tényleg hozzá értő ember válaszoljon akinek már volt tapasztalata! Köszönöm .na szóval az egyik az iPhone 4s a másik az pedig a Lumni 900 vagy még szóba jöhet a Galaxy S III . szerintetek ?
igazából ami nagyon tetszik a Lumnia :S az adroid azt már nagyon unom de maga a galaxy tetszik .
segítetek el dönteni :??
köszönöm előre is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest