Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
De miért, miért, miért??
Drivert nem kell, max az install lemezen -egyébként a nagy részét úgyis frissíti az ember, szóval a kulcsfontosságú dolgokhoz elég volna egy generic driver is. Más kérdés, hogy pl. miért 10-20-100 mega egy-egy driver... HP nyomtatóm XPs drivere minimum installkor 110 mega. Felrak pár szemetet a kötelezőn kívül is, de ismételten kérdezem: miért?
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Más egyéb?
Más írta, hogy miért ne egye az OS a vinyót meg a ramot, ha egyszer van. Én erre azt mondom hogy csak. Elvből. Az erőforrás nem azért van, hogy az oprendszer jól felegye. Ha csak 100 mega lenne az OS, amiből 50-et kell aktívan a memóriában tartani, akkor a mai vinyósebességekkel ezt az 50 megát 1 sec alatt be lehetne rántani a ramba. Ez mondjuk 4 másodperces bootidőt jelentene, és akkor már sok időt adtam más dolgokra is. 2008-ban ez miért olyan futurisztikus? Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Techdemóból valóság, újból bemutatkozott a Zoopunk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest