- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
De miért, miért, miért??
Drivert nem kell, max az install lemezen -egyébként a nagy részét úgyis frissíti az ember, szóval a kulcsfontosságú dolgokhoz elég volna egy generic driver is. Más kérdés, hogy pl. miért 10-20-100 mega egy-egy driver... HP nyomtatóm XPs drivere minimum installkor 110 mega. Felrak pár szemetet a kötelezőn kívül is, de ismételten kérdezem: miért?
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Más egyéb?
Más írta, hogy miért ne egye az OS a vinyót meg a ramot, ha egyszer van. Én erre azt mondom hogy csak. Elvből. Az erőforrás nem azért van, hogy az oprendszer jól felegye. Ha csak 100 mega lenne az OS, amiből 50-et kell aktívan a memóriában tartani, akkor a mai vinyósebességekkel ezt az 50 megát 1 sec alatt be lehetne rántani a ramba. Ez mondjuk 4 másodperces bootidőt jelentene, és akkor már sok időt adtam más dolgokra is. 2008-ban ez miért olyan futurisztikus? Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest