Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
De miért, miért, miért??
Drivert nem kell, max az install lemezen -egyébként a nagy részét úgyis frissíti az ember, szóval a kulcsfontosságú dolgokhoz elég volna egy generic driver is. Más kérdés, hogy pl. miért 10-20-100 mega egy-egy driver... HP nyomtatóm XPs drivere minimum installkor 110 mega. Felrak pár szemetet a kötelezőn kívül is, de ismételten kérdezem: miért?
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Más egyéb?
Más írta, hogy miért ne egye az OS a vinyót meg a ramot, ha egyszer van. Én erre azt mondom hogy csak. Elvből. Az erőforrás nem azért van, hogy az oprendszer jól felegye. Ha csak 100 mega lenne az OS, amiből 50-et kell aktívan a memóriában tartani, akkor a mai vinyósebességekkel ezt az 50 megát 1 sec alatt be lehetne rántani a ramba. Ez mondjuk 4 másodperces bootidőt jelentene, és akkor már sok időt adtam más dolgokra is. 2008-ban ez miért olyan futurisztikus? Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest