- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
elsosorban azert, mert gyakorlatilag megjosolhatatlan hogy mikor all neki tisztogatni, ami esetenkent kellemetlenul erzodhet futas kozben. tudom van explicit GC-hivas, de akkor sem tetszik, ez olyan "gany" szeru megoldasnak tunik az en ortodox fejemnek
felszabaditasra nem nagyon kell figyelnem ha pl. Qt-ben programozok, ott az objektumok hierarchiaba vannak szervezve, es mindenki gondoskodik a sajat gyerekei korrekt legyilkolasarol es a hulla eltunteteserol
az SDL-es cuccoknal muszaj nekem megcsinalni a felszabaditast, de szerencsere ritkan van ebbol gondhogy erted hogy sokba kerul a multiplatform? en egesz egyszeruen csak kodolok, hasznalom a nekem szimpatikus, jol mukodo libeket/toolkiteket, az, hogy mas platformon is ket paranccsal fordul a kod, lenyegeben "csak mellekhatas"
ha az ember esszel programoz akkor nulla vagy minimalis munkaval portolhato szinte barmilyen platformra (most pl. egy tobb evvel ezelott megirt SDL-es jatekomat portolom GPH Wiz-re (ARM proci, spec. mini-linux), ami lenyegeben kimerul a felbontas megvaltoztatasaban es a konzol billentyuinek hasznalataban
)
tobbek kozott ezert is vagyok nagy ellensege a Visual Studionak, aki azzal kezdi a C++-t az gyakorlatilag eselytelenul indul a multiplatform app fejleszteseben a millio sajatsagos, csak ott mukodo megoldasa miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- PR-Telecom
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- További aktív témák...
- Blabok nyakrögzítő M méret
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő