- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
kortepalesz #38 üzenetére
"a tablakba nem atom proci lesz , azt csak az androidhoz fejleszti az intel, egyik atom processzor sem win8 kompatibilis , mondjuk parszor mar irtam , ugylatszik tobbszor kell"
Attól még, hogy többször írod, még nem lesz igaz. Ahogy az imént is beidézte valaki egy nemrégi cikkből, én is úgy tudom, hogy Atom-variánsok kerülnek a táblagépekbe, s ezek W8-kompatibilisek.
Az ULV procik pedig önmagukban többe kerülnek, mint egyes tabletek, az árban nem lesz versenyképes (hacsaknem lesz újra CULV vagy jelentős árcsökkentés). -
.mf
veterán
válasz
kortepalesz #33 üzenetére
Neked vagy nagyon betett a körtepálesz, vagy csak trollkodsz. Mutatnád a számaid alapját, kérlek? A többi kijelentésed sem stimmel.
-
.mf
veterán
Nem én döntöm el, hogy ki mit vesz, ezt a hírre reagálva írtam. Én nem vennék W8-as tabletet, akár ARMos, akár Inteles.
Az Intel tabletes kínálata az Atom, amivel teljesítményben az ARM már felveszi a versenyt, s az érkezőben lévők pedig már le is körözik azt. Tehát a választás: vagy veszel Intel Atomos tabletet, ami ugyan futtat hagyományos x86-os Windows programokat is, de tetülassú (egymagos Atom), drágább, és rövidebb az akkus üzemideje; vagy ARM-os tablet, amin W8 van és tempósabb (4magos), olcsóbb, jobb az akkus üzemideje; vagy nem W8-ast, hanem droidost, s akkor még simábban fut, valamint olcsóbb is; vagy pedig almásat, és akkor még sznob is lehetsz. -
.mf
veterán
válasz
kortepalesz #4 üzenetére
"biztos a realitas talajan mozogsz? az intel gyorsabb, kevesebbet fogyaszt es olcsobb, es kompatibilis a regi programokkal, oteletem sincs mi allhat az arm mellett"
Ez most önirónia akart lenni? Mert épp az ARM fogyaszt jóval kevesebbet és sokkal olcsóbb. S lassan már ott tartunk (4 magos, 2,5GHz-es ARM SoC-ek), hogy azokra a feladatokra, amikre a legtöbb egyszerű júzer használná a gépét, ki tudja elégíteni. De jelenleg úgyis tabletekről van szó, ahol az Intel jelenleg a fogyasztás, üzemidő és ár miatt labdába sem tud rúgni.
-
.mf
veterán
válasz
kortepalesz #2 üzenetére
Hajrá szemellenző-klub! A dinoszauruszok örömmel fognak látni.
Régiek nem, de újak igen. S a felhasználás (főleg tábláknál) egyre inkább az online tartalmak felé tolódik, amit ezek is tudnak. Mi hiányozna még egy táblában, amit egy átlagjúzer használna? Ha jóval olcsóbban kínálják az ARMos tableteket, netbookokat és nettopokat, ráadásul akkus üzemidejük / fogyasztásuk is jobb lesz, lesz rá kereslet (sőt, szerintem inkább a hagyományos x86 lesz pár éven belül veszélyben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged