- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
kortepalesz #25 üzenetére
40ezres, olcsó 7collos..? Ha olyan lesz, akkor visszaszívtam mindent, amit az ARM ellen mondtam.. Csak kétlem hogy lenne, tekintve, h a rendszer is pénzbe kerül..
-
feliks
senior tag
válasz
kortepalesz #18 üzenetére
Nem az atomról beszéltem, hanem a teljesítményéről. Ha "a jövő pc-je a tábla" akkor ahhoz kellenek alkalmazások is, méghozzá rohadtul sok. Ami nincs. És nehéz belépni egy programok nélküli rendszerrel az iOS - Android páros mellé, amiből az egyik olcsó(ingyenes) és rugalmas rendszer, a másik meg agyonhypeolt, és minden villatós ember alaptartozéka..
-
feliks
senior tag
A telefonomban most egy giga ram van.. Elméletileg 2012ben a top-telefonokban 2Giga lesz. Ne mondd már ,hogy 2giga nem lenne elég a win8ra is.. Asztali gépen, emulátoron nem kapott 1gigánál többet, és remekül elvolt rajta (mondjuk ez még csak developer preview, de akkoris asztali) Lehet hogy gyorsabb architektúra kell, de az atom (N570) már elég arra a szintre, amit az ember elvárna egy tablettől asztali programok futtatása terén. Az meg nemhiszem hogy túl drága lenne (mármint nem maga az atom, hanem a teljesítményéről beszélek)
-
feliks
senior tag
-
feliks
senior tag
kevesebb a pénze..
egy kétmagos atommal szerelt gép akkor miért olcsóbb, mint a tabletek nagyja..?
Amúgy ha valakinek nincs pénze, az szerintem nem vesz tabletet. vagy ha igen, akkor a lehető legolcsóbb darabot, ami huawei vagy zte gyártmány lesz, és android lesz rajta..Ha ezt a réteget kizárjuk, akkor szerintem akinek van ~120k-ja egy tabletre, az plusz 10k-t már rá fog szánni, hogy fusson az asztali alkalmazás is..
Van értelme ARM-ra fejleszteni, ezt nem mondom, de jelenleg egy friss rendszert kidobni, amire alkalmazás még alig, az eléggé bukásszagúnak tűnik, pláne ha ugyanaz a rendszer némileg többért(intel) rendesen el van látva programokkal.. -
feliks
senior tag
Kicsit vicces a kommented, ne vedd sértésnek.. Magyarázd meg nekem, hogy ki az a szellemileg lemaradott ember, aki ha vehet többet tudó eszközt is, akkor kevesebbet tudót vesz..? Szuper ez az ARM-os kompatibilitás, de ha csak netezni, és egyéb primitív, alapfunkciós dolgokra kell, akkor az emberek nagyja úgyis ipadot vesz, mert több app van rá, és sokak szerint mellesleg jobb is, plusz nemutolsósorban szét van hypeolva, így tízből kilenc embert jobban vonz egy ipad1 mint egy Transformer prime.. Tehát alapfunkciókra nemannyira néz ki izgalmasnak.
Ha meg valaki windowsosat akar, akkor választhat: Tablet, amin futnak az armos programok, vagy tablet, amin futnak az armos programok ÉS a windowsosok is.. Nem kell dinoszaurusznak lenni ahhoz, hogy valakinek legyen esze, és olyat vegyen, amit többmindenre lehet használni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest