- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
imibogyo #267 üzenetére
én meg szerettelek volna kijavítani, h én személy szerint nem a linux használók fejét tojom le, hanem célirányosan az itteni nikekből párat.
egyébként idegesítő lehet amikor linux használóként a kívánt laptop pl csak winnel kapható. ezzel kapcsolatosan pl. megértem a felháborodást. ahogy meg fogom érteni azt is, h ha pl. a kívánt alaplap nem lesz kapható kikapcsolható módon.
de egyelőre itt még nem tart a dolog. -
törölt tag
felőlem aztán írhattok a háború és békéről, vagy a nemiszerv méretetekről is.
de gondolom én meg akkor írhatok arról, h rohadt unalmas a háború és béke, a farkatok meg pici.
megjegyzem, jórészt arról szólt a dolog, h az ms az a csúnya, már megint bántja a szegény kicsi linuxot. hammegeszi reggelire, sósvízbe rejti, onnan is kiveszi. -
törölt tag
válasz
attila9988 #263 üzenetére
de értem. tök jó itt összejönni, jobbára el sem készült alaplapok, meg sem jelent oprendszer kapcsán szidni az ms-t, félteni az emberek jövőjét, fényezni a linuxot.
megjegyezném, nem attól a 3% linux használótól (server szinten nincs ilyen korlátról szó) retteg az ms (jól megdöngettük a hidat, ugye elefánt, szólt az egérke), hanem tippem szerint a végleges cél a bútlóder jellegű winhekkelés (ha jól tudom ezen alapul a win7 warez) meg és vele a kalózverziót szeretné csökkenteni. csak hab a tortán, h linux nem mászik fel.
akinek nem tetszik, nem vesz win8-al előtelepített pc-t, olyan alaplapot amiben nem kikapcsolható, esetleg csoportos pert indít az alaplapgyártók és az ms ellen. -
törölt tag
oszt a lejelszavazott ap-be h lépsz be? bal lábbal? értem én, h te űber ámítástekknikai nagymenő vagy, aki megmongya a tutit (jut eszembe konkrét tanácsot, megoldást monnyuk még sehol semmire nem olvastam tőled semmiben), egyáltalán nem hangulatot kelt, főleg, ha épp valami nem ópenszósz apukáját kell szidni a bölcsiben 2 vödörke homok közöttt, de emlékeim szerint titkosítás feltöréséről beszéltél. értem én, h szíjjevered kalapáccsal, mert annyira szofisztikált vagy, de más azért még lehet h úgy értelmezi h van a titkosítás megfejtése/visszafejtése, meg van a megkerülése. legalábbis tán így szokták értelmezni.
az uefi-nek egyébként van már titkárnője? -
törölt tag
válasz
attila9988 #217 üzenetére
a kód teljes megfejtéséhez sajnos középfokú hwsw ufológiai topikismeret szükséges.
-
törölt tag
válasz
attila9988 #214 üzenetére
egy kérdésem van, ki lehet majd kapcsolni? nagy valószínűséggel igen, lehet majd a piacon olyan hardvert kapni, amivel megoldható. ha meg nem, azt tán a hardvergyártókon kellene első körben leverni.
az ópenszósz agytömegeknek van lehetősége ezzel együttműködő szofferes részt hegeszteni? gyanítom igen.
mooman-től egyszer megkérdeztem, tőletek is megkérdezem, fizetnek azért, h a seggetekbe dugjátok a fejeteket, ott a féregjáratot nyissatok, h aztán a nektek tetszőleges seggét nagy nyelvcsapásokkal elérjétek, és ezzel párhuzamosan egy másik dimenzióban a hasonlóan eljárókkal egy jajveszékelő siratókórus közös rezgésszintjéhez csatlakozzatok?
mert tényleg csak az anyagi profitálást lehet felhozni a zombipostolásnál. azt egyébként kiváló és érthető mozgatórugónak tartom.
az objektív, agymunkát is tartalmazó, de felesleges találgatásokat, utálkozásokat nélkülöző, érvként nem a másikat vagy egy céget, programot, hardvert, egyebeket ekéző postok lassan tényleg luxusszámba mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest