- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Szerintem felesleges ezen "veszekedni". Majd meglátjuk mi lesz, szerintem ez a dolog csak gyári előtelepített operációs rendszerrel érkező gépekre lesz érvényes, ha meg szeretne az ember más rendszert használni, vesz egy freedos-os, vagy teljesen oprendszer nélküli üres gépet és kész.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
#41133696 #50 üzenetére
Ja a hűtése idegesít?
Ezt nem tudtam kibogozni az előző hsz.-ből, de akkor OK.
Én pl. Arctic Cooling Accelero S1 (rev.2) -t dobtam a 9600GT-re mert a gyári Zalman hűtőtől a frász kerülgetett, olyan volt mint egy fodrász szalon, és nem lehetett vezérelni sem.Az X-Fiből meg szerintem ki lehet varázsolni azt a térhangzást is valahogy, persze ehhez türelem kell.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
#41133696 #40 üzenetére
Nekem is X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty van a gépben, és normálisan megy Ubi alatt. Persze nem csillivilli kezelőfelülettel, de tökéletesen megy, és persze a gyártó honlapján is ott ül a linux driver. Anno úgy telepítettem, most már szöszmögni sem kell vele. A Logitech cucc miatt megértem hogy nem erőlteted, de szerintem arra is van megoldás. A 3850-es kártya meg szerintem szépen kellene hogy fusson a legutóbbi zárt driverekkel.
A gyártói támogatás ugyancsak erős húzóerő az biztos. -
kriszpontaz
veterán
Érthető hogy védik az Op. rendszerüket, de ne a felhasználók kárára menjen már ez a dolog. Szerintem a gyártók nem hagyják ki az UEFI-ben azt a funkciót, hogy ezt a tiltást ki lehessen kapcsolni, max addig a Win8 nem indul be vagy a Win alá telepített programok nem futnak amíg vissza nem kapcsolod...Vagy mittomén, remélem nem mondtam hülyeséget.
Mellesleg én is használok Ubuntut, nekem érvágás lenne ha nem lehetne dual boot-ban használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged