- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
hát... nem tudom, nem értek a fekete hátteres megoldással egyet, nem hiszem el, hogy egy szép természetképre nézni nem megnyugtatóbb a szemnek/agynak, amikor beletemetkezel a munkádba stb. és már épp szétrobbansz, mint egy tök fekete kép...de biztos én vagyok a hülye...
3rd party-kkal lehet varázsolni start menüt elvileg consumer preview-ra, gyakorlatilag nekem nem sikerült teljes mértékben: Star8 -- ez működik, de...hát...na jó, akit érdekel nézze meg
ViStart -- fejlesztő szerint működikfelhasználók szerint nem
-
qltsar
veterán
szerintem nem hülye a microsoft, főleg azután, hogy a vista-val mekkorát bukott. biztos, hogy nem fog ilyeneket belerakni, márcsak marketing szempontból is igennagy buktató lenne számukra, és hát az M$-t nem egészen úgy ismerhetjük, mint akit nem érdekelne a profit.
viszont az pozitívum volt részükről, hogy megtoldották a támogatásokat a windows 7re 2015-ig -
qltsar
veterán
nekem virtualbox-ra 3x-ra ment fel, úgy hogy indulásnál nem kaptam kék halált
aztán megjelent a csodálatos metro felület, én pedig indítottam is a regeditet, hogy visszakapcsoljam a start menu-t, mint a developer preview-ban tettem...hát csalódnom kellett.
a jobb alsó sarokba húzogatós (randomra) előtűnő gyorsmenü működése katasztrofális...kb 10 percet volt még fent, remélem legalább a start menu visszaállításának a lehetőségét, és ezt az undorító metro felület tiltását berakják már RC-re, vagy RTM-re. ez nem desktop-ra való így...elismerem, hogy egy tab-on tök jó, a metro UI-t tapicskolni, ahogy a mango-t is, de érintőkijelző nélkül értelmét veszíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest