- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet, hogy mazochista vagyok, de mondjuk én elő tudom venni a Xoom-ot egy buszon, vagy vonaton vagy repülőn kényelmesen, tudok rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, netezni, fórumozni, jegyzetelni, levelezni, és még sok mást is. ráadásul ez nem fogja az út harmadánál azt mondani, hogy akkor viszontlátásra, elfogyott az áram. ez tényleg annyira önsanyargatás, hogy amióta megvan a tabletem, a fogason lóg csak az ostor és bőrszerkó
amúgy vannak (úgy általában) tabletekre komolyabb cuccok is: citrix, office, teamviewer, photoshop, stb...
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #16 üzenetére
nem a matt kijelző a megoldás, hanem majd az a szuper-transzparens üveg lesz, amiből már mutattak idén be egy tesztpéldányt, hogy a fény 99%-át átengedi (gyakorlatilag nem ver vissza szinte semmit, ezért nincs tükröződés). ezt kombinálva egy transzflektív kijelzővel a világ legjobb láthatóságú eszközét kapnánk.
#29: nem tudom mikor láttál utoljára Androidot, talán úgy egy éve lehetett, mert a 3.x-től kezdve sok külső eszközt kezel. pendrive, egér, billentyűzet, külső hdd, és így tovább. ezen felül rengeteg dologra használható egy tablet már most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Macska topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest