Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet, hogy mazochista vagyok, de mondjuk én elő tudom venni a Xoom-ot egy buszon, vagy vonaton vagy repülőn kényelmesen, tudok rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, netezni, fórumozni, jegyzetelni, levelezni, és még sok mást is. ráadásul ez nem fogja az út harmadánál azt mondani, hogy akkor viszontlátásra, elfogyott az áram. ez tényleg annyira önsanyargatás, hogy amióta megvan a tabletem, a fogason lóg csak az ostor és bőrszerkó

amúgy vannak (úgy általában) tabletekre komolyabb cuccok is: citrix, office, teamviewer, photoshop, stb...
-
törölt tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
nem a matt kijelző a megoldás, hanem majd az a szuper-transzparens üveg lesz, amiből már mutattak idén be egy tesztpéldányt, hogy a fény 99%-át átengedi (gyakorlatilag nem ver vissza szinte semmit, ezért nincs tükröződés). ezt kombinálva egy transzflektív kijelzővel a világ legjobb láthatóságú eszközét kapnánk.
#29: nem tudom mikor láttál utoljára Androidot, talán úgy egy éve lehetett, mert a 3.x-től kezdve sok külső eszközt kezel. pendrive, egér, billentyűzet, külső hdd, és így tovább. ezen felül rengeteg dologra használható egy tablet már most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 64]
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Pixel 7 pro 128/8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest