- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Be.
Le vagy maradva... -
wdtv megírta az okosságot, arra reagáltam, egy tabletes hír topikjában
"a windows egyertelmuen jobb rendszer mint egy telefon os, igy komolyabb szoftvereket is kepes lesz futtatni , pl autocad , photoshop stb"
Gondolat olvasó meg nem vagyok a dokkolókkal meg társaival
Amúgy így valóban van értelme, de továbbra sem látom a célközönséget, akiknek egy butított CAD vagy Photoshop segítség lenne. Persze lesznek egyszerű paint szintű alternatívák, de azok vannak most is
-
Sok egyéb oka van még annak, hogy miért nem portolják a teljes verziót.
Nem tudom, hogy az utóbbi időben változott-e a CAD világa, de amikor én használtam iszonyat mennyiségű precíziós munka, és még ennyi konzolba írogatás - paraméterezés - volt jellemző.
Photoshopot ma is használok fotók utómunkájára... Hát ha nekem ujjal kellene felvinni egy alfa maszkot, be is szarnék.
Jó persze, mindenre ott a toll, de szerintem alkalmatlan erre a feladatra egy tablet.
Arra viszont alkalmasnak látom, hogy akár mint rajzoló tábla használhassuk egy desktop photoshop perifériájaként, de ahhoz meg sokkal pontosabb érintő panelek kellenének. -
wdtv
tag
szerencsere nem te vagy donteshelyzetben a hp-nal , igy nem fog tonkremenni egy rossz dontes miatt, a windows egyertelmuen jobb rendszer mint egy telefon os, igy komolyabb szoftvereket is kepes lesz futtatni , pl autocad , photoshop stb
mig a telefon oseken megmaradnak a fingo appok tomegei , eleve directx 11.1 a minimum a windows8-hoz, mig a telefon os-ek opengles-t hasznalnak , a ketto kozott a kulonbseg olyan mint egy osember kobunkoval , szemben a skywalker a lezerkarddal -
Rover623
félisten
A Touchpad-ot sem tom' hol a fütyibe lehetett 99 dodóért kapni...amióta megjelent, kukkoltam mindenhol, de kétszáz alatt sosem volt...
Ha lehetett is valaha, valahol százé' kapni, tutira megvették egy csomagban az egészet, és azokat árusítják most 200-250 között az ebay-en, meg szerteszét...P.S.:
Pontosítok, mielőtt leugatja vki a hajamat...
Olyan helyen, ahol hazánkba is hajlandóak (voltak) szállítani, nem volt és nincs ennyiért. -
Stimpy001
aktív tag
Szégyen gyalázat amit az (ex)Palm-al művelnek a HP-nál! webOS ment a kukába helyette lesz winfos? Noooooormális?
-
rankesz
veterán
Hiába tesztelik a TouchPad-on, hivatalosan úgy se lesz rá, a port meg sose lesz 100%-os szerintem.
Egy touchpad szintű modell win8-al meg megint lesz vagy 500 dodó...
-
leslieke
Jómunkásember
És ezt már nem 99 dollárért fogják árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest