- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Erre elfelejtettem reagálni. A verziószámot tekintve igazad van. Asszem a többivel kapcsolatban kicsit erősebben fogalmaztam, mint akartam, de szerintem gáz, hogy ahelyett, hogy mondjuk épp a kernelszintű újításokról, "komolyabb under-the-hood fejlesztésekről" írtál volna, inkább a Food & Drink, Health & Fitness és hasonló rettenetesen "hasznos" alkalmazásokról fejtetted ki a véleményed...
Ezek azért nagy átlagban szerintem egy szakmai lap (elvileg az IT Café az, nem?) olvasóinak tipikus szemétszoftverek, így igazából ezekről olvasni is időpocsékolás. Legalábbis amikor sportolok, akkor nem egy Windows 8 appot fogok használni a számítógépemen, hogy tőle kérjek tanácsot.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#97246720 #411 üzenetére
Felraktad a hozzá tartozó szoftvert?
http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-u/
Mármint ezt a PC Companiont:
http://www.sonymobile.com/global-en/tools/pc-companion/ -
Sk8erPeter
nagyúr
"jó munkát végeztek a fiúk Redmondban."
Jaj, ne. Az ilyen gagyi töltelékmondatoktól kimegyek a fazonomból, és gondolom nem vagyok vele egyedül.Amúgy is tök felesleges: ez elvileg egy szakmai elemzés kellene, hogy legyen, nem pedig egy baráti vállveregetés "a fiúknak" (
), főleg, hogy a cikk amúgy is meglehetősen túlzott örömködéssel van teli, hogy ez az új dolog bizony hú de tényleg nagyon új, és hú de nagyon modern. Félreértés ne essék, cseppet sem agyonkritizálást várnék, hanem kissé objektívebb hozzáállást, kritikusabb szemléletet, tényszerű bemutatást.
"Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Windows 8.1 a Microsoft operációs rendszerei közül a legnagyobb, ezidáig példátlan méretű frissítése. Nem, nem a megabájtokról beszélek, hanem az új funkciókról, új lehetőségekről és a felszín alatti fejlesztésekről. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az operációs rendszer magja 6.2-es verziószámról 6.3-ra ugrott."
Ez az utóbbi mondat most komoly?Ez egy agybafúródós facepalmot érdemel. Mit bizonyít egy nyomorult verziószám-változás?! A Windows 7-nek is más lesz a verziószáma, ha felrakja valaki a Service Pack 1 csomagot (6.1)...
Itt van egy kis segítség a szerzőnek, ha nem menne:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Microsoft_Windows_versions
Ezek az ilyen apróságok annyira kiábrándítóak, és annyira jól hiteltelenítik a cikket...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest