- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Druantich
csendes tag
Végre valaki, aki jól látja a helyzetet és nem a többi oprendszert leszóló fanboy!
Szerintem már a Windows 8 is bőven jó volt abban, ami miatt nekem kellett.
Felraktam a 64-bites angol 8.1 ISO-t formázott laptopra próbaként. Boot gyorsabb, leállás gyorsabb, újraindítás és sima boot is sokkal gyorsabb, mappák gyorsabban nyílnak meg (lassú SATA vinyó), az IE11 nagyon jónak tűnik, keveset eszik, gyorsabban bejönnek a honlapok és gyorsabban indul. Az OS kevesebb RAM-ot használ szerintem olyan 80 megával és persze kevesebb hely kell neki. Jót tett neki, hogy kivettek sok régi kódot és sok dolog, amit alig használ valaki nem indul automatikusan. DirectX 11.2 nagyon ígéretesnek tűnik. Na és ez még csak béta (persze lehet a végén elrontják
)
Ami nem jó: a dizájn javult, de még mindig nem az igazi, az aero szebb volt. Még mindig kötelező az NX vagy XD-bites proci (pedig szerintem meg tudták volna oldani, hogy ne legyen az). A hybrid boot és a bootloader gondokat okozhat. Még mindig nem megy a Metin2
. A "start menüvel" szerintem a userek 95%-a még mindig nincs megelégedve, ami már bőven elég ahhoz, hogy ez a Windows is megbukjon...
Egyébként mikor a Win95 kijött azt is nagyon fikázták/utálták/parodizálták. Fel voltak háborodva sokan a start menü(!) miatt és a Microsoft ugyanúgy erőltette, mint most a Metrot. - http://www.youtube.com/watch?v=5VPFKnBYOSI
Ebben a videóban vagy 10-szer van a start szó. Remélem az új kezelőfelülethez is így hozzászoknak lassan a userek. Persze ahhoz még mindig javítani kell rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest