- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nem erre, hanem, hogy a Windows Driver Model verziója is változott és már nem jók hozzá az előző driverek, de mint írtam, nem zárom ki, hogy keverem még a sima 8 érkeztével.
Mindenesetre akkor, ha ráteszem a Windows 7-re, akkor elvileg mindent megtud tartani és már nem foglal le az előző rendszernek feleslegesen 40GB-ot (vagy bármennyit is foglalt), hanem betelepül a helyére. Igaz?
-
leviske
veterán
Sose próbáltam 8-ra upgradeelni a 7-est (meg sincs végül), mert nem is kaptam rá anno választ, bepróbálni meg nem mertem.
Úgy értettem, hogy a WDM megint verziószámot lépett, nem? Vagyis úgy rémlik, mintha ezért nem lehetne Windows 8-as drivereket se rátenni, de lehet, hogy keverek valamit.
-
leviske
veterán
Két kérdést hagy:
1. Ha ez után Augusztus vagy után úgy döntök, hogy megveszem, akkor van lehetőség valahol beírni a licencet, vagy újra kell telepíteni az egészet?
2. Windows 7-re "rátelepítve" a megújított driver bizbsz mennyi zavarja össze a gépet upgrade során? Érdemes inkább tiszta telepítésnél maradni, vagy képes gond nélkül, működő formában megőrizni azokat a szoftvereket, amik a rendszer partíción voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest