- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Champipi #380 üzenetére
Végtelenül buta ahhoz képest, hogy forradalmi okostelefonnak adták el.
"amit megvesznek, azon nem pofátlan a profit"
Nem. Sznob, önmagukat cool-nak hívő nyomik vették először. Mert Apple cuccot használni cool. Ilyen telót meg, amilyet senki más nem gyárt, meg főleg. Az ilyen idióták miatt tudták a tudásához mérten pofátlanul magas áron adni. Ahogy a Vertu cuccait is. És általában a sznobságra hajtó kütyügyártókéit.Attól, hogy az MS pofátlan, még az Apple nem válik nem pofátlanná. De két különböző dolog. Az Apple a hw-t adja a konkurenciához képest pofátlanul magasabb áron. Az MS meg sw-t készít és szolgáltatást ad el. Egészen más világ.
-
törölt tag
válasz
Champipi #370 üzenetére
Igen. Az előbb leírtam. Szerinted önellentmondás. Szerintem nem. De ha már rajtam kérsz számon valamit, akkor előbb légyszi a fenti kérdések alapján fejtsd ki az első iPhone történetének fényében, miben adott "magas piaci igényt támasztó terméket" az Apple! Egy végtelenül buta, de csili-vili, tapis "okostelefont" adott méregdrágán. Erősen rágyúrva a "különleges vagyok, mert a legcsúcsabb Apple kütyüt használom" sznobfaktorra.
-
törölt tag
válasz
Champipi #368 üzenetére
Naiv vagy. A pofátlanul magas profit lehetőségét erősen megtámogatja a "cool vagy, egyedi vagy, legjófejebb vagy" sznobságot célzó marketingdömping.
" az egy önellentmondás szerintem"
Kiemeltem a lényeget."magas piaci igényt támasztó terméket tud gyártani"
Milyen szempontból magas?
Minőségi? Szolgáltatási? Átbaszási? Az első kettőből elég karcsú volt az iPhone. Mégis pofátlanul magas profittal adták el. -
Glenda
addikt
válasz
Champipi #214 üzenetére
Az megvan, hogy ez egy alkalmazás, amit bármikor törölhetsz? Ezzel az erővel a Paint meg a Wordpad ellen is lehetne lázadozni. Snipping Tool? Sticky Notes?
Milyen szar a Windows 7, hogy ad egy Weather widgetet! A tuti a Windows 95, az nem ilyen bloatware. Sőt! Ott meg nem a progman a default shell. Na most mi lesz? De mit progman! Minek van egyáltalán a rendszerben UI? A DOS is tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest