- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreasbee
csendes tag
Hát megértem, de félreértettél. én is dos-al kezdtem meg comodorral. csak aki már végignyomta magát az összes ms termékeken, az már elgondolkozik, hogy hol tárolja a személyes cuccait. nos és egy xp-re egy kenyér receptet sem tennék. söt, a munkahelyemen kiharcoltam, hogy hadrakjam fel a 98-at az xp helyett. mert ha én bezárok egy ablakot alkalmazást, akkor az legyen is bezárva, mondjuk pl linux. nos vista alatt is ott van még ez a baki, de win7 elöbb észre veszi, hogy Te már kiléptél abból a nyamvadt programból, és nem kell, hogy memóriát adjon neki.
de kinek ez kinek az. xp 2001-ben jelent meg, vista 2006-ban most 2009 van, de 5 év múlva kiváncsi leszek mennyi xp fan lesz. mert sokan azért szidják a vistát mert a vasuk egy mosógép, és arra akarja feleröszakolni a rendszert. a win7 jóval gyengébb gépeken is jól fut mint a vista.
az acer notebook-on (nem használt) 512mb ram, 1,7 centrino, simán megy! mig vista, 12 perc egy sajátgép megnyitása

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Android szakmai topik
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- További aktív témák...
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest