- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Én feltettem ezt a build 6956-os verziót.
Legnagyobb meglepetésemre a telepítője build 6801et irt, viszont a feltelepült rendszer meg már 6956os volt. Elírás, mindegy nem is lényeges.Látszólag nem sok különbség van köztük. De a tálca teljesen másképp viselkedik már, nem olyan idegesítően mint az előző verzióban. Vagy az ablakok is pl.:
Fogsz a normál méretű ablakot, kihúzod a jobb felső sarokba akkor megjelenik egy aeros kis mező és fél képernyőt elfoglalja utána az ablak, de ha onnan elhúzod vissza áll az előző mértére.
Driverek ugyan ugy működnek mint az előzőnél, viszont játékok alatt már nagyon nagy teljesítmény különbség van, pl.: Trackmania alatt
Vista SP1: 20-25 FPS
Win7 build 6801: 10-15 FPS
Win7 build 6956: 25-30 FPS (kb. XP-n produkál nekem ennyit)
Legalább is nálam ezt produkálta. További jó tesztelgetéseket! -
Szokenesz
senior tag
Üdv. újra :-)
Sikerült megoldani a hangproblémát :-D Szóval mostmár tökéletes, igaz igy picit hallkabb de nem száll el.. ami a lényeg
A többi esetleges Realtek AC97es tesztelőknek:
Meg nem mondom megint, hogy holDe a vistában is van olyan menü, ahol be lehet állítani hogy milyen hangfal van, pl.: stereo, kvadrofon, 5.1 és itt ki kell választani a 7.1est, és letiltani az összes hangfalat ami nincs, jelen esetben 2.1 van. Ő később automatikusan letiltja a Hangfalat és átáll a Realtek Digital Output kimenetre, ami viszont tökéletes. Boccs, han em sikerült v.mi érthetőre.
-
Szokenesz
senior tag
Nos, az update jelzett is frissítés, ami 10hó 20.ai kiadású, de megpróbáltam telepíteni és nem tudta annyit mondott rá "Failed" :S Indítsa ujra a gépet és próbálja meg ujra.
Újra is indítottam, erre rámegyek, hogy keressen frissítéseket vissza dobja, hogy a rendszer napra kész, viszont ha vissza nézem az eddig telepített frissítéseket jelzi ott hogy Hiba történt a hangkari telepítésnél, szóval már nagyon nem értem. :S -
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Én is feltettem a windows7et, és minden tökéletesen működik, nem omladozik semmi, kivéve a hangot.. a hangkártya driver rögtön elszáll, ha valami kicsit megdolgoztatja a procit (mondjuk ugy 60-70%ra) Hangkarim egy Realtek AC 97-es, integrált... A hangkezelésnél a hangfalakat mindig le kell tiltani aztán engedélyezni és megint jó egy ideig. Erre nincs valakinek valami ötlete, hogy ne szálljon állandóan el?
Jah, és a driver az az amit alapbol feltett a win.7, de ha a vistás 6285ös verziójú van fent, akkoris ugyan ez a baj.Egyébként a játékok nektek is rosszabbul futnak mint Vistán? :S Trackmania vistán közepes graffon 35-50FPS, itt meg csak 15-25 :-S Bár ez betudható, még a rossz drivereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged