- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Előző link már sajnos nem él...updateelve lett.... :-)
http://www.vista123.net/content/windows-7-build-6956-iso-now-available-heretorrent-updated
-
pzstm
titán
http://vista123.net/content/windows-7-build-6956-iso-now-available-heretorrent
Érdekes....Esetleg valaki tud azzal kapcsolatban nekem információval szolgálni, hogy ha már fent van a6801-es BUILD, akkor teljes formázás-újratelepítés nélkül esetleg tudom upgradelni a már meglévő SEVENEMET?
-
pzstm
titán
Sok változás nincs így elsőre...legalábbis képek alapján...persze szívesen felraknám!
-
pzstm
titán
válasz
WonderCSabo #163 üzenetére
Jól tudod!
-
pzstm
titán
Ilyesmi mailt kaptál:
Please keep this e-mail for your records.
**********************************Thank you for your interest in Microsoft Windows Vista RC1. Your Product Key is included at the bottom of this message. You may install RC1 on up to 10 PCs using the same Product Key.
To help answer questions you may have related to installation and use, we have created newsgroups for Windows Vista RC1. To join or read postings in these newsgroups please visit http://windowshelp.microsoft.com.
For the latest information on Windows Vista, please visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=65938.
Thank You,
MicrosoftProduct Key:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXXAmúgy google első találata: Activate Windows 7 Pre Beta 6801 without Crack or Product Key
-
pzstm
titán
válasz
eclipse006 #125 üzenetére
Tegnap raktam fel én is.....azóta se egy fagyás...se egy hibaüzi...se semmi....amúgy laptopon 24 perccel többet bírt akksi :-) Ami szerintem igen szép erdménynek mondható!
-
pzstm
titán
válasz
eclipse006 #123 üzenetére
Természetesen...mondjuk nem is nagy baj... :-) tipikus esete az egyszerre játszik és tanul a gyereknek
-
pzstm
titán
válasz
eclipse006 #121 üzenetére
Asus notebookon mindne driverrel kompatibilis volt...(1-2 rinyált picit, de azoknál kompatibilitási üzemmódot átállítva Vista RTM-re pöccre feltelepült)
REngeteg mindenhez msjaát maga is megtlaálja a drivert, sőt frissíti is
:-) -
pzstm
titán
az oké...de gondoltam hogy hátha erre is gondolt Microsoft...nah majd véglegesben hátha:-)
Amúgy a mai nap felraktam élesben én is....
Hát igen bejövős fajta.......
amit jobban megnéztem az az UAC beállíthatósága/szabályozhatósága 4 szinten...amiről eddig nem nagyon láttam írást...de szerintem a Vista egyik legnagyobb "hibáját" oldották meg ezzel valamilyen szinten -
pzstm
titán
Media playerben valakinek sikerült kodek telepítése nélkül előcsalogatni feliratot? vagy ez még várat magára azért??
-
pzstm
titán
Új media player van már benne...azok az eddigi infók alapján viszik alapból a divx-et is...
"Az igazi ínyencségeket a kezelőfelület helyett inkább a lejátszási képességek közt találni: az örök probléma, miszerint a lejátszó nem ismeri fel az adott formátumot, még közelebb került az enyészethez, hiszen egyrészt fejlesztették az automata kodekfelismerő rendszert, másrészt a WMP12 már alapból támogatja az MPEG-4 H.264, AAC audio, illetve a DivX és Xvid szabványokat is a WMP11 szokásos formátumain felül, így az interneten keringő formátumokaz szinte kivétel nélkül képes bűvészkedés nélkül lejátszani. Még az iTunes-ról származó zenék túlnyomó részével is megbirkózik, kivéve az Apple FairPlay DRM licencével védett számokkal."
-
pzstm
titán
KB958456-os frissítés érkezett ma a legújabb Microsoft oprendszerhez
És valóban működik......Igaz engem pl. kicist idegesít ha 10msp-re állítom aDesktop slideshow-t, de érdekes ötlet...
-
pzstm
titán
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
Eddigi információk szerint igen.....
Hibrid Grafika nélkül a Windows7 -
pzstm
titán
Amúgy gratula a cikkhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged