Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Fortissimus #49 üzenetére
Néhány napon belül letölthető lesz a caféról is a teljes anyag.
Már most is ott van:
http://itcafe.hu/hir/windows_7_bemutato_holnap_eloben_az_interneten.html -
Fortissimus
őstag
ez letoltheto vhonnan?
-
paramedic
aktív tag
beleolvastam a chat-be, kár volt!
-
jerry311
nagyúr
Ikonka
OMFGWTF
-
jerry311
nagyúr
Csak nálam halt meg a közvetítés? Vagy csak az a baj, hogy kimegy Frankfurtba és visszajön Budapestre az adat?
-
FTeR
addikt
nem csak szimplán ebédszünet volt?
-
Biztos lefagyott a Windows Se7en-es gép, és nem akarták a nyilvánosság elé tárni eme bakit inkább megszakították az adást gyorsan
Na mintha helyreállna a rend
-
bpx
őstag
myshowroom behalt, azt hiszem mára ennyi volt :]
-
anulu
félisten
válasz
mad_mellow #38 üzenetére
meg lehet kicsit kevesebb a haja
-
mad_mellow
csendes tag
hehe Kedves Gál Tamás "úr" volt a számtech tanárom anno
.... nem sokat változott , csak azóta valószínüleg nagyopbb az irodája ... ( a kis microsoft robot)
-
FTeR
addikt
kár, h az írásfelismerés nme tud magyarul...
-
FTeR
addikt
lol, bemondta, h több mint 600an nézik (687 volt épp), abban a pillanatban leesett 277re
-
JanR
addikt
Remek, pedig neznem, de melohelyrol sajnos nem tudom
Ezt kesobb is meg lehet nezni, vagy csak eloben? -
jerry311
nagyúr
Asztali DVD? WTF?
Network Media Player a helyes megoldás -
daninet
veterán
Ahogy látom ez inkább az egyszerű júzereknek való... kíváncsi lettem volna az "igazi" újdonságokra
-
FTeR
addikt
én vmiért azt hittem, h ez a stadionos buli lesz, de ez csak a szokásos lurdyházas móka.
ebből csak a fejlesztőknek szóló változat szokott érdekelni... -
anulu
félisten
teljesen jó minőség, köszi a streamet
-
pzstm
titán
nah...jó reggelt mindenkinek...hamarosan indulás a Lurdy-ba
-
Afene, persze, hogy munkaidőben van pont az egész. Na majd felvételről megnézem akkor ha azt is lehet.
-
WonderCSabo
félisten
Nálunk a PPKE-ITK-n csütörtökön lesz egy 2 órás Win7 előadás vmi Msos ficó által. Az első felére azért nem tok elmenni mert számtech órám lesz.
Pont Linuxból.
-
törölt tag
a hacktivity-n is tök mindegy volt, van-e mono vagy nincs...
és ezzel még nem lett DraXoN kérdése megválaszolva, a "bújtatott" vádja meg cáfolva, mert persze, hogy ez az érdeke az m$nek. érdekes módon a mono eléggé le van maradva. nyilván szorgosan csepegtetik az adatokat a novell felé, hogy gyorsan behozza a lemaradást a sl mögött, nehogy úgy érezzék a nem window$ használók, mintha lemaradnának valamiről. -
DraXoN
addikt
"Microsoft Silverlight may not be supported on your computer's hardware or operating system. "
Hát engem kizártak a hírben lévő videóból
Ez a Silverlight egy újabb platformhoz-ragasztási eszköze akar majd lenni a Microsoftnak mint a DirectX? -
Nos kíváncsi vagyok rá,hogy csak marketing duma lesz,vagy hasznos bemutató
-
Devid_81
félisten
Most a 7600 build tulkepp mennyire nevezheto veglegesnek?
Vagy csak az XP mod hibadzik belole?
Bocsi tudom van erre topik -
pzstm
titán
Az eseményre a túljelentkezés miatt regisztrálni már nem lehetséges, azonban szeretnénk megadni a lehetőséget mindenkinek, hogy részese lehessen ennek az eseménynek.
Éppen ezért a Microsoft TechNet hazai csapata élőben, online is sugározni fogja a szakmai bejelentést. Az eseményt követően a felvételek (lényegesen jobb minőségben), valamint a részletes screencastok és prezentációk is elérhetőek lesznek a Microsoft TechNet weboldaláról.
Erre gondoltam, mikor a Technet oldalán lévő jobb minőségre utaltam!
-
KEndre
HÁZIGAZDA
nagyjából az a minőség várható, mint a Hacktivity közvetítésénél.
Meg lehet nézni: http://itcafe.hu/hir/hacktivity_2009_elo_adas.html
-
pzstm
titán
úgy értettem, hogy ami majd felkerül letölthető változatban a Technet honlapra, ahová a prezentációk is kikerülnek. Ha hazamegyek kikeresem a pontos emailt, melóból nem tudok hozzáférni
(Azt nyilván tudom, hogy ugyanaz az adás lesz, és ráadásul ha jól látom a kód alapján a kevésbé széles verziójú honlapokra optimalizált változat
(embedwide2) )
Szóval nem úgy értettem, hogy az ITcafe-n rosszabb minőségű adás lesz -
anulu
félisten
asszem megvan a holnapi programom
remélem jó lesz mind a kép mind a hangminőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fúziós energiát vásárol a Google
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest