- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem kellett a sok parancssoros eszkoz, ezert volt a c:\system konyvtaram tobb tiz megas, ott megvolt nagyon sok tool
inkább örültünk volna egy 32 bites, esetleg multitsakingos! új DOS-nak
hat, akkor igy 15 ev utan van szerencsem kozolni Veled hogy VOLT multitaskingos DOS, ami raadasul teljesen ingyen elerheto volt
ez volt a DR-DOS 7, amihez raadasul egy komplett Novell halozatkezelest is adtak (szinten ingyen)
tobb shellt kezelt egyszerre, ami fejleszteshez baromi jo volt (az egyikben ment a fejlesztokornyezet, a masikban a programot futtattam, a harmadikban a filekezelo, stb)
sajna addigra mar mindent elontott a windows, es ennek a zsenialis DOSnak nem volt eselye elterjednizseko:
en pontosan ugyanezeket a programokat hasznaltam, zenelejatszasra meg a Cube playert ha jol emlekszem, mindent vitt, es sokat tudott -
doc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest