- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Rickazoid #151 üzenetére
Érintőképernyők és hadonászós gesztusvezérlés... egyik sem asztali megoldás. Előbbi kézben tartott eszközökhöz való, utóbbi játékokhoz egy bizonyos szinten (még szerencse, hogy utóbbira egyik próbálkozás sem kapott még szárnyra).
Erintokepernyonek megvan a maga ipari alkalmazasa is, mindenhova jo, ahol valtozo grafikus feluletet kell megjeleniteni, es a folyamat vezerlesehez nem nagyon kell 4-5-nel tobbet bokni rajta.
Jo ideig ettermi fogyatekosokat tapikepernyositettem, arra peldaul kitunoen alkalmas, hogy par bokessel kivalaszd, milyen hamburgert akar a juzer, milyen uditot melle, mivel fizet, kepernyon megjeleno virtualis billzeten bepotyogi, hogy mennyit adott, majd ujabb gombnyomasra kapja is a nyugtat.
Kozben megy a rendeles a konyhaban robotolo biogepsornak fenntartott nyomtatora/kepernyore.De ugyanigy mukodnek a benzinkutak, aruhazak kasszai is, csak ott vonalkodolvasoval kombinalva, igy a juzer error nagy reszet kikuszobolik. (5 percig keresgeli a a termeket a menuben, mukorommel nem talalja el az orra elott levo 5x5 centis gombot...)
Vagy pl. tegnap csomagot hozott a postas, aztan a szokasos papir alapu adminisztracio utan orrom ala dugott egy Symbol (Motorola?) adatgyujto kutyut+hozza valo stylust, hogy itt is irjam ala, aztan valos idoben ment a kozpontba, hogy atvettem a kuldemenyt, 2 perc mulva neten megnezve mar celbaert volt a csomag.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Rickazoid #151 üzenetére
Az érintőképernyős laptopok ill. érintőképernyővel vezérelt pc-ket én sem tartom kiforrott és jó ötletnek, fárasztó és káros is hosszabb távon a használata. Ezt én nem is nevezném fejlődésnek, inkább egy zsákutcának.
Már régen minden gépben villámgyors tároló kellene hogy legyen és 10x annyi időtartamot bíró akksi, csakhát ... -
válasz
Rickazoid #126 üzenetére
Az elmúlt órákat azzal töltöttem, hogy találtam login scripteket ehhez az izéhoz, és próbálom megoldani, hogy működjenek is
Meg lehet csinálni, de amit a gúgli talál, az egy sem működik, és nem tudom, i baja van.
Mivel a progi nem fogad el bemenetet parancssorból, talán az Autohotkey -es megoldás működne, max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest