Hirdetés
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
én sosem szerettem a TC-t.
DOS időkben ment a Norton Commander, meg a Volcov Commander, meg talán még a Win95-ön is a TC, de amióta teljesen saját gépem van, azóta nem sokszor használtam, Win7 óta meg feltelepítve sincs egy gépemre sem...
Szerintem ronda a felület, 2021-ben pláne vállalhatatlan, plusz nekem sokszor van megnyitva 3-4 intéző ablak is egyszerre, vagy van sok olyan eset, amikor úgy keresem, hogy pontosan melyik mappában levő cad fájl is kell nekem, hogy látom a mappában levő képeket kicsiben. Ezeket pl. a TC nem tudná. -
Skynet258
veterán
Én megmondom őszintén intézőt használok, próbáltam megbarátkozni a TC-vel, de... nem tudom, valahogy nem lettünk barátok. Pedig van ftp szerveren oldalam, az itthoni NAS... szóval biztosan minden egyszerűbb lenne a TC-vel, de akkor sem érzem.
És nem, nem vagyok nő, hogy romboljam a statodat.
qqcqqc: 10 emberből 9 most azt mondja nála nem fog menni a Win 11. Aztán bekapcsolják az fTPM-et / PTT-t UEFI-ben, és tádámm...

Mondjuk az valóban rohadt zavaró, hogy nincs a neten egy nyomorult lista, mely procik támogatják... Ami perpill körvonalazódni látszik, az a Ryzen 3000 sorozattól felfelé (3600 tudja, 3200G tudja, nálam 4650g tudja, 2200G-n néztem az előbb az úgy néz ki nem tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- Milyen monitort vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kiesett a pikszisből a BOE
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest