- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakesz
aktív tag
válasz
#40553216 #72 üzenetére
"Tele volt a net „4 GB-m van, miért csak 2,5-et lát a Windows” típusú kérdésekkel."
na latod ez a durva...
hogy ossze-vissza beszelnek...http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/taking-the-mystery-out-of-64-bit-windows
"Egyes kiemelt felhasználók a Windows 64 bites verzióját részesítik előnyben. Ebben nincs semmi rejtélyes. A Windows 64 bites verzióját futtató számítógépek több memóriát képesek használni - 4 GB memóriát vagy többet -, mint a 32 bites Windows rendszert futtató számítógépek, amelyek legfeljebb 3,5 GB memóriát tudnak használni. (Ha egy számítógépben 4 GB memória van, a Windows 32 bites verziója akkor is csak körülbelül 3,5 GB memóriát tud felhasználni.)"amugy en mar a windows 2000 -tol kezdodoen letiltottam a lapozofajlt, idegesitett a tudat hogy belassul
jo megertem hogy vannak emberek akik feltolnak minden fost hogy induljon a gep inditasaval, de nekik a tomoritett RAM se megoldas
-
pakesz
aktív tag
"Manapság SSD mellé inkább a 8GB RAM lenne alapfelszereltség, mint 4. Viszont az SSD sem alapfelszereltség, mindenki a 100 ezres konzumer vackokat veszi, azokban általában winyó van."
fel nem tudom fogni se az SSD nelkuliseget se a 8 GB alatti letezest uj gepnel
7e pluszba kerul a fenti ketto darabonkent, na most akkor inkabb procibol vegyen az ember olcsobbat mint ezen a ket tetelen sporoljon -
pakesz
aktív tag
válasz
#40553216 #72 üzenetére
de pontosan azt allitottam hogy a 4 GB RAM az alapfelszereltseg volt 6-8 evvel ezelott
en pl. 2008ban a gepemet mar 4 GB -al vettem
az akkori gepekben meg mar elterjedt volt az alaplapi grafikus csip, ami tovabb csokkentette a 4 GBos gepekben a feleslegesen berakott RAMot -
pakesz
aktív tag
ha jol emlekszem memoria nem lett joval tobb az elmult 6-8 evben, SSD viszont lett, szinte alapfelszereltseg, igy az "a RAMban tarolt lapozofajl" program mintha nem lenne sok ertelme...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest