Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Fotók, videók mobillal

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Csokifalo

üzenetére
						Köszi, jól gondoltam akkor, hogy nem fog az úgy működni, ahogy elképzeltem volna.
Majd meglátom én is, hogy melyik utat választom, mert amúgy meg alig vannak elővéve a gépek, mindenki a családban leginkább mobilt és táblagépet nyomkod, laptopot én is csak arra szoktam felkapcsolni szinte, hogy megnézzem rátöltsek-e az akksira, plusz olyankorra már mindig összegyűlik annyi Win frissítés, hogy további fél órát még elszöszöl vele a gép mindig. - 

Sziasztok!
Ha nekem évekkel ezelőttről van két db Win 10 Home kulcsom is (egyik iPon vásárlás, másik innen HA), jól gondolom, hogy azokat idei évben valamikor majd kukázhatom, mert ha szeretnék az itthoni gépekre Windows 10 LTSC (2019) rendszert tenni, akkor azok elutasítják majd a Home-os kulcsaimat?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Lexus, Toyota topik
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Delphi programozás
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Tőzsde és gazdaság
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
 - Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest